22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMadalin Gorjanu a plecat la lotul national

Madalin Gorjanu a plecat la lotul national

Cel mai bun dintre luptatorii legitimati la Clubul Sportiv Pandurii, Madalin Gorjanu, se va pregati alaturi de lotul national la centrul olimpic de la Cluj Napoca. Sportivul, care este pregatit de antrenorii Alexandru Motorga si Gheorghe Gorjanu, a devenit recent vicecampion de juniori, intrind in posesia medaliei de argint la Campionatele Nationale de lupte libere de la Tirgu Jiu.

Madalin fusese selectionat la lot inca de anul trecut, dupa ce intrase in posesia titlului de campion. El a preferat insa sa se pregateasca la Tirgu Jiu cu antrenorii sai, dar a participat alaturi de ceilalti componenti ai lotului la Campionatele Europene, clasindu-se pe locul cinci.

Dupa campionatele nationale individuale recent incheiate, Federatia Romana de Lupte a solicitat ca sportivul sa se prezinte in acest an la lot.

Atit secretarul general al FRL, Puscas Vasile, cit si antrenorul federal Gheorghe Ureianu, prezenti la sfirsitul saptaminii trecute la Tirgu Jiu, au insistat pentru prezenta lui Madalin la Cluj, acolo unde se va pregati cu antrenorul federal Aurel Suteu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS