12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigorie s-a accidentat in Polonia

Grigorie s-a accidentat in Polonia

Lista cu problemele de lot ale antrenorului Florin Marin pentru meciul din Giulesti: trei suspendati, doi accidentati, patru incerti!

Pe linga problemele cunoscute – si care il pun in mare incurcatura pe antrenorul Florin Marin in ceea ce priveste alcatuirea unui „unsprezece“ competitiv – de ieri s-a adaugat una. Aflat cu lotul national de tineret in Polonia, mijlocasul Universitatii, Stefan Grigorie, a evoluat 41 de minute miercuri in amicalul Polonia – Romania 2-0, dar s-a accidentat. Nu este ceva foarte grav, are o contuzie la o coapsa, dar este trecut si el pe lista celor indisponibili. In ceea ce ii priveste pe cei trei incerti – Stoican, Craciunescu si Vochin -, purtatorul de cuvint al clubului ne-a repetat ceea ce ne spusese si miercuri: „Tot incerti sint si acum“.

Presedintele Viorel Ilinca, aflat in ultimele zile numai in Bucuresti, este preocupat – daca am inteles noi bine – in mod special de solutionarea cazului Frasineanu. Oficialii olteni pretind in continuare ca transferul lui Frasineanu la Universitatea s-a efectuat legal. Altfel, astazi la ora 15.30, delegatia echipei Universitatea se deplaseaza la Bucuresti, iar „cartierul general“ va fi stabilit la Snagov. In aceasta dimineata, in Lunca Jiului – unde Universitatea se afla in cantonament de la inceputul saptaminii – antrenorul Florin Marin are programata o sedinta de pregatire.

Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri o etapa si l-a penalizat cu 1,7 milioane de lei pe mijlocasul Universitatii, Dan Alexa, pentru cartonasul rosu primit in partida din runda anterioara, cu Ceahlaul Piatra Neamt.

Suporterii pleaca miine, la 14.30

Suporterii formatiei alb-albastre care doresc sa urmareasca pe viu partida din Giulesti sint asteptati miine, la ora 14.00, in Gara Craiova, la 14.30 avind trenul spre Bucuresti. Pentru acest meci, fanii olteni au pregatit o coregrafie speciala, ei fiind dotati cu tot arsenalul specific pentru un spectacol pe cinste in tribune: stegulete, pancarte, oglinzi etc. Liderii galeriei au facut apel la toti suporterii adevarati ai Universitatii pentru a asista la meciul cu Rapid. „Pe linga meciul propriu-zis, va fi si o confruntare de orgoliu intre cele doua galerii. Vrem sa le aratam giulestenilor de ce sintem in stare“, a spus unul dintre conducatorii galeriei alb-albastre.

Tineretul a pierdut cu 4-1

Partida formatiilor de tineret ale Rapidului si Universitatii s-a disputat ieri pe stadionul „Laromet“ din Capitala. Dupa un meci disputat, tinerii fotbalisti bucuresteni s-au impus cu scorul de 4-1 (2-0). Golul craiovenilor a fost marcat de Stancuta, in repriza secunda. Antrenorul Universitatii, Aurica Beldeanu, a considerat prea mare diferenta de scor inregistrata pe tabela: „A fost un meci echilibrat intre doua formatii alcatuite din jucatori tineri, pentru ca nici noi si nici Rapid nu am avut in lot vreun fotbalist de la echipele de seniori. Bucurestenii au deschis scorul in urma unui ofsaid nesemnalizat de arbitrul asistent. Baietii mei au jucat bine, fiind pe alocuri peste cei de la Rapid, insa rezultatul final nu reflecta realitatea de pe gazon. Ambele echipe au avut ocazii de a marca, insa doar bucurestenii au reusit sa le fructifice pe toate.“

Echipa de tineret a Universitatii a evoluat in urmatoarea distributie: Banica – Fl. Mihai, Toma, Batineanu, Curteanu – Stanciuca, Balaci, Sarpe, Gecaleanu – Bica, Stancuta. Au mai jucat: Tantagoi, Cimpoieru, Gavrila, Popa si Nedelica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS