21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAtentie la Minaur!

Atentie la Minaur!

Divizionara B craioveana FC Extensiv va juca miine, pe propria arena, in compania formatiei Minaur Zlatna, una dintre echipele care incearca sa evite retrogradarea. Oaspetii de miine ai oltenilor nu stau deloc bine in clasament, ocupind in prezent locul 13, acumulind doar 23 de puncte, asa ca vor incerca sa-si vinda cit mai scump pielea in Banie. Ardelenii sint constienti ca orice punct scos din deplasare ii poate indeparta de „zona minata“, iar de partea cealalta, baietii lui Sorin Cirtu nu pot calca strimb, pentru ca FC Baia Mare, echipa cu care se lupta pentru locul de baraj, se poate distanta in clasament. Saptamina trecuta, Extensiv a avut in mina meciul de la Petrosani, cu Jiul, o formatie deja condamnata la retrogradare, insa a parasit invinsa terenul.

Fotbalistii necasatoriti din lotul Extensivului au intrat aseara in cantonament, iar astazi vor fi incartiruiti si ceilalti coechipieri ai lor. Pentru acest meci, antrenorul Sorin Cirtu nu se confrunta cu indisponibilitati in lot cauzate de suspendari, asa cum s-a intimplat in ultimele trei runde. In confruntarea cu Minaur Zlatna, in linia de atac a Extensivului va fi folosit atacantul Eugen Neagoe, care revine astfel in echipa lui Sorin Cirtu, dupa cele trei etape de suspendare primite in urma cartonasului rosu incasat in meciul cu International Pitesti..

Ieri, s-au judecat la FRF incidentele de la partida Jiul – Extensiv, de simbata trecuta, cind jucatorii s-au luat la bataie, iar antrenorul Negrila a suferit o fractura de piramida nazala. Brancardierul care l-a lovit in figura pe antrenorul Nicolae Negrila a fost exclus din viata sportiva si a primit o amenda de cinci milioane de lei. Clubul Jiul a fost amendat cu zece milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS