16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportI-am bagat in sedinta pe lesi

I-am bagat in sedinta pe lesi

Reprezentativa Romaniei o obtinut o noua victorie ieri, in confruntarea amicala cu selectionata similara a Poloniei, formatie calificata la turneul final al CM. Desi nu a putut alinia cea mai buna formula de echipa, din cauza numeroaselor accidentari, Anghel Iordanescu a reusit totusi sa-si mobilizeze elevii, care au dominat in cea mai mare parte intilnirea de ieri. Este adevarat ca polonezii s-au vazut destul de rar pe gazon, insa acest lucru nu stirbeste cu nimic meritele formatiei noastre.

Primul gol al intilnirii a fost reusit de Viorel Ganea, in minutul 31. „Ganezu“ a recuperat o minge, a patruns in careu si a sutat in Dudek, apoi tot el a preluat balonul si l-a executat pe portarul polonez. Cinci minute mai tirziu, Adi Mutu a urcat scorul la 2-0. Dorinel Munteanu a sutat puternic din lovitura libera, mingea a fost deviata de un fundas polonez pina la Mutu, care l-a driblat pe portar si a marcat nestingherit.

Cea mai interesanta actiune din repriza secunda le-a apartinut tot tricolorilor. In minutul 70, Cernat a fost faultat in careu de Kosowski, iar arbitrul a aratat „punctul cu var“. Sutul lui Ganea din penalti a fost aparat de Dudek, Mutu a recuperat si a sutat la poarta, dar, din nou, portarul polonez a respins in fata, iar Soava a trimis pe linga poarta.

Polonezii au fost periculosi abia in ultimele minute de joc, cind, de altfel, au reusit sa marcheze golul de onoare prin Hajto, care, nemarcat in careul mic, a impins balonul in plasa. Nu putem uita insa faptul ca, prin minutul 72, Lobont a luat o actiune pe cont propriu si a ajuns cu balonul in terenul polonezilor.

In concluzie, meciul de ieri a fost un test util pentru echipa noastra, care, pe alocuri, a incintat asistenta prin combinatiile si actiunile ofensive de toata frumusetea.

Echipa de tineret a Romaniei a pierdut cu 0-2 meciul amical disputat ieri in compania formatiei similare a Poloniei. Antrenorul Ion Moldovan a utilizat urmatoarea formatie: Hutan – Bandi, Forminte, Maftei, Rat – Tamas, Grigorie, Balasa, Maxim – O. Chihaia, Zicu. Au mai jucat: Curca, Stancu, Cotan, M. Vatavu, A. Albinaru, Feizula.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS