12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDe jucat nu joaca, de vorbit nu vorbesc!

De jucat nu joaca, de vorbit nu vorbesc!

O firma de instalatii termice din Capitala a trimis ieri clubului Rapid o factura neachitata pe numele lui Frasineanu in valoare de 62 de milioane de lei

Astazi, la ora 14.00, stadionul „Laromet“ din Bucuresti gazduieste partida de tineret dintre formatiile Rapid si Universitatea, oltenii deplasindu-se in Capitala in aceasta dimineata. Nici un jucator din echipa mare nu va evolua la echipa de tineret, nici macar Bogdan deoarece este accidentat. „Nu exista probleme contractuale cu Bogdan, el nu va juca joi in formatia echipei de tineret deoarece este accidentat. Acesta-i motivul real“, a precizat ieri purtatorul de cuvint al clubului. Antrenorul Aurica Beldeanu ar putea utiliza urmatoarea distributie: Banica – Fl. Mihai, G. Serban, Batineanu, Curteanu – Stanciuca, Nedelica, Sarpe, Gecaleanu (Cimpoieru) – Bica, Stancuta.

In ceea ce priveste echipa de seniori, Florin Marin are iarasi motive de ingrijorare. Alexa si Barcauan sint suspendati, ca si Frasineanu, ultimul din motive de… Rapid. Si ieri presedintele Viorel Ilinca s-a aflat tot in Bucuresti pentru a solutiona acest caz. Cristi Costache, secretar general al clubului Rapid, a spus ieri: „Frasineanu nu are drept de joc, deci contestatia noastra s-a rezolvat. Era normal, Rapidul are dreptate. Universitatea are intentia sa atace aceasta decizie la Comisia de Apel? E dreptul lor.“ N-ar fi exclus ca, in cele din urma, Frasineanu sa primeasca acordul celor din Giulesti. Alti doi jucatori sint indisponibili: Danciu (luxatie) si Burca, ultimul aflat in refacere. Si lista cu probleme nu se opreste aici: Stoican, Craciunescu si Vochin sint si ei incerti, desi cu totii ar dori sa joace in Giulesti. Pina simbata mai sint trei zile, asa ca sperante sint pentru ca ei sa fie apti. Astazi va reveni si Grigorie, aflat cu lotul de tineret in Polonia. Suporterii Universitatii nu pot afla mai multe amanunte despre problemele actuale de la echipa, nici despre analiza care a fost facuta luni, in biroul actionarului Netoiu, deoarece incepind de astazi nu se mai organizeaza conferinte de presa.

Cristinel Prodescu, purtatorul de cuvint, cel care ne-a comunicat aceasta informatie, a fost laconic: „Este hotarirea conducerii clubului“. Astazi, Florin Marin a programat doua sedinte de pregatire, miine urmind sa se desfasoare doar un antrenament, iar vineri, in jurul orei 15.30, delegatia olteana se va deplasa spre Bucuresti. Pentru intilnirea de simbata seara (ora 20.00, in direct la ProTv), pentru 160 de suporteri ai Universitatii, clubul organizeaza deplasarea (cu trenul).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS