Pan Group Armata – Venus

Autori


Astazi, de la ora 11.00, pe arena din Valea Fetii se va disputa partida dintre Pan Group Armata si Venus Bucuresti. Formatia din Capitala nu a cunoscut infringerea in acest retur de campionat, ocupind in prezent pozitia a sasea a clasamentului. Asadar, Venus va fi o „nuca“ tare pentru ambitioasa trupa strunita de Jean Georgescu. Anticipam un meci atractiv si cu numeroase goluri, care va atrage destui spectatori in tribune.


Tehnicianul craiovean a spus ca isi doreste victoria in meciul de astazi, mai ales ca, in perioada urmatoare, Pan Group Armata va avea un program dificil. Singurul absent din lotul militarilor este Geanta, care este gripat. Antrenorii Jean Georgescu si Florin Oprea ar putea incepe meciul cu: Irimin – Tanasie, Trinculescu, Ghita – Dinu, Negrea, Stanculescu, Pantelimon, Raicea – Jianu, Turcila. Partida de pe stadionul „Armata“ va fi arbitrata de Cristian Ologeanu, Marius Axente si Claudiu Tripa, toti din Arad.


Comenteaza acum

Alte stiri

2 iunie 2018

Armata face angajări

Un venit lunar de 2.500 de lei plus bani pentru chirie. Este oferta pe care MAPN le-o face celor care vor să devină militari de carieră, informează Digi24. Peste 1.200 de posturi de soldaţi sunt scoase la concurs în centrele

Sumarul ediției de sâmbătă, 30 martie 2002

Top