Genoa e cu ochii pe Grigorie

Autori


Managerul general al echipei italiene Genoa, Fabrizio De Poli, a fost miercuri in Romania pentru a urmari partida amicala cu reprezentativa Ucrainei, dar si intilnirea de tineret dintre cele doua selectionate. De Poli a spus ca, pe linga Paul Codrea, Adrian Mihalcea, Valentin Nastase si Marius Sava, care joaca deja la Genoa, nu este exclus ca, in sezonul viitor, la formatia din Serie B sa evolueze si alti jucatori romani.


Managerul italienilor, care s-a intilnit la Constanta cu impresarul Ioan Becali si cu patronul Universitatii Craiova, Gigi Netoiu, a ramas placut impresionat de prestatia unor jucatori din echipa nationala de tineret a Romaniei, dar nu a dorit sa dea publicitatii numele lor. Se pare ca printre jucatorii urmariti de oficialul italian s-a aflat si mijlocasul Universitatii Craiova, Stefan Grigorie.


Comenteaza acum

Alte stiri

18 septembrie 2018

Muniţie confiscată la Craiova şi Tetoiu

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Vâlcea, cu sprijinul celor din cadrul I.P.J.Dolj au efectuat două controale la domiciliul și reședința unui bărbat, în urma cărora au confiscat 136 de elemente de ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 30 martie 2002

Top