Genoa e cu ochii pe Grigorie

Autori


Managerul general al echipei italiene Genoa, Fabrizio De Poli, a fost miercuri in Romania pentru a urmari partida amicala cu reprezentativa Ucrainei, dar si intilnirea de tineret dintre cele doua selectionate. De Poli a spus ca, pe linga Paul Codrea, Adrian Mihalcea, Valentin Nastase si Marius Sava, care joaca deja la Genoa, nu este exclus ca, in sezonul viitor, la formatia din Serie B sa evolueze si alti jucatori romani.


Managerul italienilor, care s-a intilnit la Constanta cu impresarul Ioan Becali si cu patronul Universitatii Craiova, Gigi Netoiu, a ramas placut impresionat de prestatia unor jucatori din echipa nationala de tineret a Romaniei, dar nu a dorit sa dea publicitatii numele lor. Se pare ca printre jucatorii urmariti de oficialul italian s-a aflat si mijlocasul Universitatii Craiova, Stefan Grigorie.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 noiembrie 2018

Craiova: Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni

In urma cu câteva minute a avut loc un accident în Craiova, o persoana fiind lovita de un autovehicul chiar pe trecerea de pietoni, conform celor declarate de un cititor GdS, aflat la fata locului. Un bărbat din Craiova în

Sumarul ediției de sâmbătă, 30 martie 2002

Top