16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRaminem fara Frasineanu?

Raminem fara Frasineanu?

• Daca pina luni Rapidul nu isi da acordul ca Frasineanu sa evolueze in continuare la Universitatea, mijlocasul oltean risca sa stea pe tusa pina la vara • Florin Marin si-a cerut scuze suporterilor pentru infringerea din Trivale

Florin Marin a incercat ieri sa ofere explicatii despre infringerea din Trivale: „FC Arges a meritat victoria, mai ales ca in repriza a doua gazdele ne-au supus la o presiune constanta si chiar daca nu intervenea acea greseala din zona centrala (luft Burca – n.r.), opinez ca greu reuseam sa obtinem punct sau puncte. Am si eu partea mea de vina: n-am reusit sa mobilizez suficient jucatorii dupa succesul obtinut cu Steaua si probabil ca am dat dovada de lipsa de inspiratie in alcatuirea formatiei sau in modul de abordare a jocului. A fost un accident meciul din Trivale. Vreau sa le multumesc suporterilor ca si la Pitesti au fost alaturi de noi. Ne cerem scuze pentru evolutia cu FC Arges, rugindu-i sa fie si simbata alaturi de echipa“.

Referitor la unele informatii din presa potrivit carora meciul din Trivale n-ar fi fost curat, managerul general a punctat: „Inventii si interpretari, ca de obicei, ale presei.“

In opinia aceluiasi manager general, partida de miine este dificila: „Petrolul nu a renuntat inca la lupta pentru evitarea retrogradarii. Oaspetii vin in Banie sa se bata pentru puncte, dar si pentru noi victoria este importanta. Trebuie sa tratam jocul la modul cel mai serios, sa nu subestimam adversarul. In aceste conditii vom obtine victoria“.

In afara de Stoican, Vochin (accidentati), Craciunescu si Iacob (suspendati), si G. Serban este incert (probleme musculare).

Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente a stabilit ca pina martea viitoare Rapid si Universitatea sa ajunga la intelegere in privinta lui Frasineanu. Reamintim, Universitatea l-a legitimat pe Cornel, obtinind cartea verde de la Hapoel Holon, dar Rapid contesta transferul, deoarece giulestenii sint proprietarii jucatorului. Rapid pretinde ca Hapoel l-a dat pe Frasineanu la Universitatea fara acordul Rapidului, giulestenii contestind acum dreptul de joc al fotbalistului. Viorel Ilinca a spus ieri: „Universitatea l-a transferat pina la vara pe Frasineanu, dar nici clubul craiovean, LPF si FRF n-au avut cunostinta de vreun document oficial al Rapidului, in care se preciza ca Frasineanu este transferat pe o perioada determinata de la Rapid la Holon, urmind ca la expirarea imprumutului jucatorul sa revina la Rapid. Acest act insa nu a fost depus de Rapid la FRF sau LPF, astfel incit Comisia de Competitii a LPF si Sectorul International al FRF au avizat transferul lui Frasineanu pentru Universitatea. Abia acum Rapid a depus acel document. In aceste conditii, avem nevoie si de acordul Rapidului pentru ca Frasineanu sa-si poata continua activitatea la Universitatea pina la vara. Am avut unele contacte cu cei de la Rapid si, cel mai tirziu luni, speram sa obtinem acordul. In cazul in care nu se ajunge la un acord, Frasineanu nu va juca pina la vara la nici o echipa! Toata greseala le apartine Rapidului si echipei Hapoel Holon, deoarece n-au depus acel act la LPF si FRF. Exista bunavointa din partea clubului Rapid pentru a-si da acordul, dar in anumite conditii. Nu exista nici o legatura sau presiune intre acordul pentru Frasineanu si meciul de luna viitoare din Giulesti, Rapid – Universitatea. Este vorba doar de rezolvarea problemei masinii lui Frasineanu, care este o chestiune personala a jucatorului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS