5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Pavel s-a calificat in sferturile de finala

Andrei Pavel s-a calificat in sferturile de finala

Andrei Pavel s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Key Biscayne, dotat cu premii in valoare de 3.575.000 de dolari. In optimile de finala ale competitiei, jucatorul roman a cistigat, cu scorul de 1-6, 7-6 (7/5), 6-1, partida cu argentinianul Franco Squillari.

Meciul a durat doua ore si un minut. Pavel a realizat trei asi, iar adversarul sau, sase. Jucatorul roman a comis doua duble greseli, in timp ce Squillari a facut patru astfel de greseli. Primul serviciu i-a reusit lui Pavel in proportie de 77 la suta, in timp ce tenismanul argentinian a avut un prim serviciu reusit in proportie de 65 la suta. La capitolul greseli nefortate de adversar, romanul a facut 15, iar Squillari 26. Andrei Pavel i-a fost superior lui Squillari si in ceea ce priveste venirile la fileu.

Pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Key Biscayne, Pavel va primi un cec de 64.450 de dolari si 25 de puncte ATP. Adversarul lui Pavel din sferturile de finala va fi elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 12.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS