6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Diverse

FA distribuie gratuit 10.000 de tricouri

Cadouri pentru suporteri

Conducerea Federatiei Engleze de Fotbal (FA) a decis sa distribuie gratuit tricouri la 10.000 de suporteri ai echipei nationale a Angliei. Responsabilii forului fotbalistic englez au luat aceasta hotarire dupa ce un site oficial al FA le-a vindut suporterilor respectivi tricouri la un pret mult mai mare decit cel din comert. Consiliul Concurentei din Marea Britanie, OFT (Office of Fair Trading), a initiat o ancheta pentru a stabili de ce suporterii in cauza au platit 65,59 euro pentru a achizitiona, prin intermediul site-ului FA, un tricou al selectionatei engleze, in timp ce acelasi articol putea fi cumparat din magazine la pretul de 16,4 euro.

Clubul Schalke 04 isi expulzeaza fanii din stadion

Interzis spectatorilor extremisti!

Responsabilii clubului german Schalke 04 au interzis intrarea pe stadion timp de trei ani a patru suporteri, care au scandat mesaje extremiste de dreapta, au anuntat surse din cadrul gruparii. Trei tineri, cu virste cuprinse in 21 si 23 de ani, au fost arestati simbata, dupa meciul dintre Schalke 04 si SC Frieburg (scor 3-0). Impotriva lor a fost depusa o plingere in care sint acuzati ca au facut salutul hitlerist in timpul desfasurarii unei partide. Conducatorii clubului Schalke 04 au anuntat ca li s-au retras abonamentele la partidele echipe si au solicitat sa le fie interzisa intrarea pe orice stadion din Germania. Un alt suporter, in virsta de 21 de ani, a primit interdictia de a intra pe stadionul echipei Schalke 04, deoarece la meciul cu Freiburg a arborat un banner pe care era scris un logo al unui grup neonazist de skinheads. „Vrem sa fie clar faptul ca extremistii de dreapta nu au nici o sansa de a intra pe stadion si ii vom expulza din cadrul clubului“, a spus directorul administrativ al gruparii Schalke 04, Peter Peters.

Echipa Boca Juniors a aterizat de urgenta la Cordoba

Alarma falsa cu bomba

Avionul care transporta echipa argentiniana Boca Juniors spre Ecuador, unde urma sa dispute ieri un meci cu formatia Emelec, din cadrul Cupei Libertadores, a aterizat de urgenta pe Aeroportul din Cordoba din cauza unei false alarme cu bomba. La o ora de la decolarea de pe Aeroportul El Palomar, la baza de operatiuni Jorge Newbery s-a primit un apel telefonic ce anunta ca avionul care transporta delegatia clubului Boca Juniors are la bord o bomba. Pilotul avionului a decis ca aterizarea sa fie facuta pe cea mai indepartata pista de centrul Aeroportului din Cordoba, iar pasagerii au fost evacuati. Oficiali ai Fortelor Aeriene Argentiniene au declarat ca aeronava, apartinind companiei LADE, a fost asteptata, pe Aeroportul din Cordoba, oras aflat la 713 kilometri de Buenos Aires, de forte ale politiei aeriene, care nu au depistat la bord nici o incarcatura explozibila. Ofiterul de presa ale Fortelor Aeriene Argentiniene, Jorge Reta, a precizat ca echipa Boca Juniors a facut deplasarea in Ecuador cu acelasi avion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS