11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmical cu Petrolul

Amical cu Petrolul

La antrenamentul de ieri, fotbalistii au fost nevoiti sa intre prin gard deoarece portile stadionului erau inchise

Primul amical pe care echipa antrenata de Emil Sandoi il va sustine in tara dupa revenirea din Croatia este programat miine la Ploiesti. Pentru ca fotbalistii de la Petrolul au fost si ei o perioada in cantonament in Croatia, tehnicienii celor doua formatii au perfectat o intilnire amicala la revenirea in tara. Antrenorul principal al Pandurilor spune ca nu va deplasa intregul lot la Ploiesti, printre cei care vor ramine acasa numarindu-se Suciu, Cioara, Rotaru si Braia. „Nu vom pregati acest joc ca pe un meci de campionat pentru ca sintem inca in perioada de verificare. Probabil ca de saptamina viitoare vom intra intr-un alt tip de program de pregatire pentru ca se apropie reluarea campionatului“, a spus Emil Sandoi, care considera totusi acest meci important pentru ca echipa sa va avea in fata un adversar puternic.

Tehnicianul s-a declarat multumit de eficienta celor doua stagii de pregatire ale echipei sale si in mod special de eficienta unora dintre atacantii echipei: „Adi Popescu si Vintilescu au reusit sa inscrie cam in fiecare meci, dar mai sint inca probleme cu Iulian Stefan si Croitoru, care rateaza in continuare foarte mult“. Sandoi considera ca principala problema cu care se va confrunta acum, inaintea inceperii returului, va fi gasirea unei solutii la mijlocul terenului, deoarece Nicolaescu va fi suspendat in prima etapa.

Una dintre „surprizele“ pregatite de conducere jucatorilor gorjeni la revenirea in tara a fost si un mod inedit de acces la teren: intrarea la antrenamentul de ieri s-a facut printr-o fereastra in gardul de protectie care imprejmuieste terenul. De obicei, echipa isi sustine antrenamentele pe terenul II din incinta „Municipalului“ sau la Unitatea de Jandarmi. La antrenamentul programat ieri-dimineata, Emil Sandoi a dorit sa intre pe terenul de joc, insa toate portile de acces erau inchise cu lacate. Administratorii terenului au luat aceasta masura pentru a proteja suprafata de joc, interzicind astfel accesul echipelor de juniori care s-au mai pregatit aici. Cum nici o persoana din conducere nu a solicitat deschiderea portilor pentru antrenament, fotbalistii si antrenorii au fost nevoiti sa se strecoare in teren printr-o gaura din gardul imprejmuitor. Cum perioada de pregatire fizica nu s-a incheiat, nimeni nu a protestat, atit jucatorii, cit si antrenorii strecurindu-se prin gaura respectiva (de dimensiuni nu foarte mari, pe acolo intrind de obicei copiii de mingi).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS