10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUFC Electro pleaca la Govora

UFC Electro pleaca la Govora

Lotul divizionarei C UFC Electro Craiova va pleca in aceasta dimineata la Govora, intr-un cantonament de pregatire. Antrenorul Florin Cioroianu intentioneaza ca stagiul sa dureze zece zile, dupa care echipa va reveni in Banie, pentru a disputa mai multe meciuri amicale.

Lotul care va face deplasarea la Govora este urmatorul: Rizan, Predincea, Poenaru – portari, Dina, L. Tilihoi, Rotaru, D. Popescu, Samir Zamfir, Boboc, Mihalache, Stanciulescu, O. Nicola, R. Nicu, Musat, G. Oprea, V. Oprea, Zaharia I, Vilsan, Preda, Vilau, Fl. Serban, Dumitrica, Voicu si Zaharia II – jucatori de cimp. Singurul jucator accidentat este fundasul Octavian Nicola. Din aceasta cauza el a fost menajat de Florin Cioroianu in amicalul disputa simbata, in compania Universitatii.

Fotbalistii din Valea Rosie au mai incasat zilele trecute cite un salariu, iar prefectul Cornel Mondea a promis ca va veni la Govora pentru a le aduce jucatorilor si banii pe luna decembrie. Inca nu se stie deocamdata cine va finanta echipa in retur. Totul depinde de Doru Stanescu, care a promis ca in aceasta saptamina se va decide ce va face cu clubul pe care l-a primit de la Gigi Netoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS