6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSi-au omorit echipa si acum pling dupa ea

Si-au omorit echipa si acum pling dupa ea

Divizionara C FC Drobeta Turnu Severin nu si-a reluat inca pregatirile pentru returul campionatului, desi mai sint doar citeva saptamini pina la reluarea acestuia. „Jucatorii nu au inceput antrenamentele deoarece nu avem bani pentru acest lucru. Avem restante financiare catre toti cei 17 fotbalisti care sint sub contract cu clubul nostru, iar multi dintre acestia s-au pregatit in aceasta iarna cu alte echipe. Spre exemplu, Vintilescu, Suciu si Serbanoiu se antreneaza cu Pandurii Tirgu Jiu, Ancuta si Marghescu sint la Severnav, G. Ciobanu, Cune si Taerel se pregatesc la Orsova, Gargalie este la Metalul Plopeni, iar Mihaescu se afla la CSM Resita. Noi nu sintem insa dispusi sa acordam transferul nici unuia dintre acesti jucatori“, a spus directorul executiv al gruparii severinene, Dumitru Paunoiu.

Intrebat care ar fi solutia de iesire din criza a clubului FC Drobeta, Dumitru Paunoiu a spus: „Primaria, consiliul judetean si prefectura ar trebui sa ne ajute pentru ca echipa este a orasului. Ar fi pacat ca FC Drobeta sa se desfiinteze tocmai anul acesta, cind clubul implineste 75 de ani.“

In realitate, lucrurile sint mult mai complicate la Severin. Tocmai din cauza unora cu functii grele in oras, echipa a ajuns, iata, in pragul desfiintarii, pentru ca, an de an, clubul a vindut jucatori pe toate caile posibile, iar investitiile au fost practic inexistente. Sintem curiosi totusi ce traseu ar urma o eventuala suma pe care oficialitatile ar catadicsi sa o vireze catre Drobeta… Dar, despre ceea ce se intimpla la Severin, vom reveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS