12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme cu Bogdan Vrajitoarea si Cornel Frasineanu

Probleme cu Bogdan Vrajitoarea si Cornel Frasineanu

De ieri, oltenii au continuat – dupa doua zile de respiro – programul de pregatire, cartierul general redevenind cel traditional, Lunca Jiului. Din aproape toate punctele de vedere, antrenamentele din aceasta perioada (pina in 12 februarie) nu seamana cu cele din Bazna. Jucatorii sint in regim de semicantonament si au facut cunostinta cu obiectul muncii lor, balonul. Conditiile celelalte – sala forta, bazin, refacere, jacuzzi, sauna – sint la nivelul modest, nici vorba de ceea ce au beneficiat la complexul hotelier „Expro“ din Bazna.

De ieri, s-a prezentat si Petrus Manta, atancantul Universitatii demarind, in sfirsit, pregatirile. Cum toata tevatura legata de chistul sau l-a facut pe Manta sa stea mai mult prin spitale, efectuind diverse analize, el a ramas in urma cu pregatirea. Sub coordonarea secundului Gigi Ciurea, Manta a inceput de ieri o pregatire diferentiata fata de restul coechipierilor, avind in vedere stadiul lui fizic actual. Dupa ce astazi oltenii vor avea un meci scoala in familie, simbata Universitatea va fi „rupta“ in doua. O echipa va disputa un amical cu Electro, iar a doua cu Chimia, „japonezului“ Ovidiu Drinceanu. In privinta noutatilor, nimic nou fata de ceea ce stiam luni. Frasineanu si Cristian-Mihai Niculescu s-au pregatit si ieri cu Universitatea, iar Vrajitoarea nu s-a prezentat. Daca pentru fratele lui Claudiu Niculescu lucrurile par a fi destul de simple (el este liber de contract), pentru oltenii Frasineanu si Vrajitoarea, deocamdata, s-a intrat intr-un impas. Reamintim, Frasineanu doreste sa joace din nou la Universitatea, actionarul Netoiu a obtinut acordul clubului din Israel (cei de la Hapoel trimitind cartea verde), dar jucatorul este imprumutat de Rapid la Hapoel si cei din Giulesti pretind o suma de bani pentru a-si da acordul. Presa a scris de o suma care s-ar ridica la aproximativ 30.000 USD. Daca memoria nu ne insala, actionarul Netoiu le-a luat celor de la Rapid pentru transferul lui Frasineanu (in 2000) o suma de vreo 20 de ori mai mare!

Vrajitoarea este dorit de Raba Gyor si de o echipa franceza de liga a doua, asa ca Jean Padureanu prefera probabil euro decit leii lui Netoiu. Bogdan tine mobilul inchis, dar Jenel ne lamureste: „Ca sa nu ramina pe drumuri, va ajunge probabil in Banie. Asta in cazul in care negocierile cu ceilalti ofertanti cad“.

Conform celor declarate ieri de purtatorul de cuvint al clubului, pentru Frasineanu si Vrajitoarea conducerea clubului face „demersurile necesare pentru a fi transferati la Universitatea“.

Cei trei jucatori olteni aflati in turnee de pregatire cu Nationala B (Stoican) si tineret (Grigorie si Silvasan) revin astazi acasa, de miine ei prezentindu-se probabil la pregatirile Universitatii.

Pentru mijlocasul Stefan Grigorie ziua de miine este una deosebita: implineste 20 de ani. La multi ani! din partea GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS