24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGalata l-a achizitionat pe Jersson Gonzalez

Galata l-a achizitionat pe Jersson Gonzalez

Fundasul columbian Jersson Gonzalez a spus ca a fost transferat pentru o perioada de sase luni la echipa turca Galatasaray. Gonzalez a evoluat in sezonul trecut la echipa America de Cali, campioana Columbiei.

„Datorez transferul meu lui Farid (Farid Mondragon, portar al echipei Galatasaray – n.r.). A facut tot ceea ce a putut pentru ca eu sa ma alatur acestei echipe. Practic, a fost impresarul meu la discutiile cu responsabilii clubului, care au acceptat transferul simbata“, a spus Gonzalez. Gonzalez, in virsta de 26 de ani, este al treilea jucator columbian care se alatura echipei Galatasaray, dupa portarul Farid Mondragon si mijlocasul Gustavo Victoria. „A venit momentul sa plec in strainatate. In urma cu un an am avut ocazia de a pleca la o echipa din Argentina, dar acest lucru nu s-a intimplat. Acum am ocazia de a pleca in Europa, la o echipa mare cum este Galatasaray si sper sa am noroc“, a adaugat Gonzalez.

Jersson Gonzalez a cistigat anul trecut Copa America alaturi de selectionata Columbiei si a disputat, cu formatia Cali, finala Cupei Libertadores in 1996.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS