10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAJF Dolj impune grile de transfer pentru jucatori

AJF Dolj impune grile de transfer pentru jucatori

Conducerea AJF Dolj – N. Neagoe (presedinte), V. Tenea, S. Patrascu (vicepresedinti) si A. Danes (secretar) – a organizat ieri o conferinta de presa.

Pentru protectia echipelor si a jucatorilor amatori, incepind din acest an nu mai exista clauza de jucator definitiv, ci numai pe o perioada determinata: minimum un an si maximum cinci ani. Pentru jucatorii amatori, grilele de formare-promovare vor fi urmatoarele: 150 USD – daca jucatorul se transfera de la o echipa de Divizia D la alta formatie de Divizia D; 100 USD – de la Onoare la Divizia D; 75 USD de la Elita la Divizia D; 35 USD – de la Divizia D la Elita; 25 USD – de la Onoare la Elita; gratis – de la Divizia D la Onoare; gratis – de la Elita la Onoare; 300 USD – de la Elita si Onoare la Divizia C; 500 USD – de la Elita si Onoare la Divizia B; 1.000 USD – de la Onoare si Elita la Divizia A; 500 USD – de la Divizia D la Divizia C; 1.000 USD de la Divizia D la Divizia B; 1.500 USD – de la Divizia D la Divizia A. Pentru jucatorii non amatori, grila este de 300 de dolari, cu conditia ca jucatorul sa aiba minimum trei ani la echipa cedanta.

AJF a impus obligativitatea folosirii aparatorilor de joc la echipele din Divizia D, donind fiecarei echipe un set complet. Al. Ene, I. Girlesteanu, C. Iordanescu si C. Bogdan vor deveni membri de onoare ai AJF. Acestora li se va inmina cite o placheta speciala si vor fi recompensati cu 500.000 de lei. Din retur, arbitrii vor primi bareme de joc marite: 250.000 de lei – central Divizia D; 200.000 de lei – asistent Divizia D; Elita – 100.000 de lei; 75.000 de lei – Onoare. Un observator va incasa 175.000 de lei pentru un meci de Divizia D si 75.000 la Elita. Ca noutate, din returul campionatului Diviziei D, la fiecare meci va fi delegat un arbitru de rezerva. O alta masura luata se refera la amenzile primite de antrenorii sau oficialii echipelor. Daca acestea nu vor fi platite in termen de 30 de zile, echipele respective nu vor fi programate in campionat. AJF va organiza un campionat pentru juniori nelegitimati la care sa inscrie echipe din toate localitatile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS