13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae va fi operat saptamina viitoare

Marius Niculae va fi operat saptamina viitoare

Atacantul roman al echipei Sporting Lisabona, Marius Niculae, care a suferit saptamina trecuta o entorsa la genunchiul sting, va fi supus unei interventii chirurgicale pe 5 sau 6 ianuarie 2002. Niculae a revenit joi, pentru prima data dupa ce s-a accidentat, la sediul gruparii Sporting, pentru a fi reexaminat de medicii clubului portughez si pentru a afla data cind va fi operat. Jucatorul roman a ajuns la stadion cu un taxi. Invelit cu doua canadiene, a fost ajutat sa coboare din masina si a fost condus de urgenta la cabinetul medical al gruparii Sporting.

O ora si jumatate mai tirziu, parasind sediul clubului, Niculae a dezvaluit motivul acestei vizite: sa fie consultat si sa afle data la care va fi operat. Internationalul roman a intimpinat o oarecare dificultate in a exprima ceea ce simte, la patru zile de la accidentarea sa, dar si-a dat silinta sa se faca inteles: „Sint foarte trist pentru ca nu voi putea juca pina la incheierea acestui sezon. M-am simtit foarte rau dupa ce m-am accidentat, dar acum sint mai bine. Nu mai am dureri atit de mari.“ Atacantul roman a adaugat ca doreste sa-si petreaca Revelionul in Bucuresti, dar ca trebuie sa primeasca o autorizatie de la medicii clubului Sporting pentru a putea face deplasarea in Romania.

Presedintele gruparii Sporting Lisabona, Dias da Cunha, l-a elogiat pe Marius Niculae, spunind ca il apreciaza pe acesta atit ca sportiv, cit si ca persoana. „Imi vine greu sa ma bucur pe deplin de Craciun, deoarece ma gindesc mereu la accidentarea lui Niculae. Am multa stima si admiratie pentru acest jucator, iar necazul lui imi vine mereu in minte. Niculae reprezinta pentru mine unul dintre acei oameni la care te gindesti cu placere, cum te-ai gindi la cineva din familia ta. Mi-as dori sa am un fiu ca el. Nu atit pentru ca este un fotbalist foarte bun, ci si pentru atitudinea pe care o are fata de colegii sai de club, pentru ca este preocupat de binele intregii echipe. Imi place acest fel de reactie“, a afirmat Dias da Cunha.

Niculae va fi substituit, in cadrul echipei Sporting Lisabona, in perioada cit va fi indisponibil, cel mai probabil, de catre Ricardo Sa Pinto, care a reinceput joi sa se antreneze in ritm normal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS