10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapura a trecut in viteza prin Banie

Papura a trecut in viteza prin Banie

La inceputul lunii mai, Gabi Popescu si Corneliu Papura, doi dintre titularii de baza ai Universitatii Craiova, au fost exclusi din lotul oltenilor de catre actionarul Gigi Netoiu, din motive pe care imprevizibilul comandant le cunoaste numai el cu adevarat. Fotbalisti de clasa, cei doi au semnat apoi contracte cu FC National, echipa coordonata de antrenorul-manager Cosmin Olaroiu, fost coleg de echipa, la Universitatea, cu cei doi.

In toamna insa, Papura a semnat un contract cu formatia de prima liga din Israel, Beitar Ierusalim, olteanul nostru avind in campionatul Tarii Sfinte inca un fost coechipier de la Universitatea, Cornel Frasineanu (in liga a doua).

„Papi“ a debutat in campionatul Israelului la inceputul lunii noiembrie, in meciul disputat de Beitar in deplasare contra formatiei Maccabi Tel Aviv (1-1), olteanul lasind inca de atunci o buna impresie. La Beitar Ierusalim a evoluat, in urma cu un an, si fundasul moldovean Perja, in prezent sub contract cu Rapid Bucuresti.

Intre timp, celalalt fotbalist expulzat din Banie, Gabi Popescu a fost ales drept cel mai bun jucator din campionatul Romaniei. Papura a revenit de Craciun acasa, in Banie, dar ieri a plecat inapoi in Israel pentru ca inca nu are vacanta competitionala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS