10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEvenimente cu „japonezi“

Evenimente cu „japonezi“

• Managerul general al Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, Nicolae Zamfir, si-a aniversat ieri ziua de nastere. „Tica“ – asa cum il alinta prietenii – a implinit 47 de ani. Ieri, la ora prinzului, la sediul scolii, el a fost sarbatorit de colectivul de la „GP“ pentru a doua oara in decurs de citeva zile, antrenorul emerit fiind felicitat si de „Sfintul Nicolae“.

Mentorul scolii de fotbal „GP“ a spus: „Craiova ramine, orice ar fi, Oxford-ul fotbalului romanesc. Iar aparitia acestei scoli «GP» vine in intimpinarea celor care doresc sa faca performanta in fotbal. Gica Popescu are cel mai mare merit in aceasta finalizare de aici, iar noi trebuie sa nu-l dezamagim“. Nicolae Zamfir isi doreste sa fie sanatos, „pentru ca este cel mai pretios cadou“. Tot ieri, antrenorul Paul Raducan si-a sarbatorit si el ziua de nastere. El a implinit 34 de ani. Reamintim, dupa ce a avut rezultate deosebite la FC Universitatea, Paul Raducan a fost disponibilizat fara nici o explicatie logica. Paul a spus: „Nu comentez decizia aceea. Sint acum linistit ca imi pot desfasura activitatea la o scoala de care miine veti auzi lucruri deosebite. «GP» este o sansa pentru toti – de la copii la antrenori“.

• Reamintim, Nicolae Zamfir este singurul tehnician roman care a activat in J-League, el fiind antrenorul principal al echipei Jef United. Din vara acestui an, la echipa din prima liga japoneza Nagoya Grampus Eight, antrenor secund cu portarii este Silviu Lung. S-a incheiat sezonul editiei 2001 (in Japonia, campionatul se desfasoara in acelasi an calendaristic), iar Silviu Lung poarta in prezent discutii cu oficialii gruparii japoneze pentru o eventuala prelungire a contractului si in sezonul 2002. Japonezii i-au propus sa continue munca inceputa acolo. Antrenorul Ovidiu Drinceanu revine definitiv acasa (pe 27 decembrie), in schimb Doru Isac a semnat deja un contract pe trei ani cu o formatie din prima liga a campionatului statului Singapore. Doru Isac a petrecut aproape 11 ani in Japonia, acum preferind tot Asia. Sotia sa, fostul capitan al echipei de volei Universitatea, Gabriela Dumitrescu, este insarcinata, cei doi asteptind in 2002 o fetita (sau cel putin asa a „spus“ zilele acestea ecograful japonez din Nagoya). Pavel Badea revine in aceasta luna in tara, dar viitorul acestuia in J-League este incert in prezent. Contractul lui cu Avispa Fukuoka se incheia in aceasta luna, „Badita“ avind insa unele oferte si pentru 2002.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS