16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAsa se pleaca in cursa pentru titlul suprem

Asa se pleaca in cursa pentru titlul suprem

• Slovenia lui Katanec a „cazut“ cu Spania, Paraguay si Africa de Sud • Specialistii considera ca grupa F este cea mai puternica • Partida inaugurala a turneului final se va disputa intre Franta si Senegal

Componenta celor opt grupe ale turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din anul 2002 a fost stabilita simbata, in urma tragerii la sorti care a avut loc la Busan (Coreea de Sud). Partidele din grupele A, B, C si D se vor disputa in Coreea de Sud, in timp ce meciurile din grupele E, F, G si H se vor juca in Japonia.

Grupa F, din care fac parte Argentina, Anglia, Suedia si Nigeria, este cea mai echilibrata, toate cele patru reprezentative fiind cotate cu sanse aproximativ egale de calificare in tururile superioare, in timp ce in celelalte grupe sint doua sau maxim trei favorite.

Meciul de deschidere a turneului final al CM din 2002 se va disputa intre reprezentativa Frantei, campioana mondiala en titre, si Senegal si va avea loc pe 31 mai, la Seul. Finala competitiei mondiale se va desfasura pe 30 iunie, la Yokohama (Japonia).

Cele opt grupe ale CM 2002 sint alcatuite astfel: Grupa A: Franta, Uruguay, Danemarca, Senegal; Grupa B: Spania, Slovenia, Paraguay, Africa de Sud; Grupa C: Brazilia, Turcia, China, Costa Rica; Grupa D: Coreea de Sud, Polonia, Statele Unite, Portugalia; Grupa E: Germania, Arabia Saudita, Irlanda, Camerun; Grupa F: Argentina, Anglia, Suedia, Nigeria; Grupa G: Italia, Ecuador, Croatia, Mexic; Grupa H: Japonia, Belgia, Rusia, Tunisia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS