5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitru sechestrat de jucatori

Arbitru sechestrat de jucatori

Un arbitru, care a oficiat o partida disputata intre doua echipe de amatori din Anglia, a fost inchis in vestiar de jucatorii uneia dintre formatii. Arbitrul, care a stat in vestiar timp de 15 minute, a fost acuzat de jucatorii echipei Little Common Wheatsheaf ca a fluierat finalul meciului prea tirziu, dupa ce formatia Oddfellows a primit o lovitura de la 11 metri si a cistigat astfel meciul.

Arbitrul Neal Ager a telefonat politiei, dar a fost scos din vestiar inainte de sosirea politistilor. „Niciodata nu am mai trecut prin asa ceva. M-au incuiat in vestiar si au inceput sa ma insulte“, a spus Ager, precizind ca gestul jucatorilor nu il va convinge sa se lase de arbitraj.

Secretarul Ligii de fotbal din regiunea East Sussex, Robin Powell, a spus ca regulamentul nu precizeaza ca un arbitru nu trebuie inchis in vestiar. Liga va analiza acest incident, ii va asculta pe oficialii celor doua cluburi si va decide daca se impune dictarea unor sanctiuni. Secretarul clubului Wheatsheaf, Mark Carey, a spus ca gruparea pe care o reprezinta va accepta orice sanctiune care va fi dictata de liga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS