3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUFC Electro - Petrolul Videle

UFC Electro – Petrolul Videle

Pentru jucatorii de la UFC Electro, partida de astazi cu Petrolul Videle, care se va disputa in Valea Rosie, de la ora 11.00, este una deosebita. Fotbalistii olteni, care se antreneaza de citeva saptamini in conditii precare, sint hotariti sa cistige meciul, dar au avertizat ca de luni nu se mai prezinta la antrenamente daca patronul Gigi Netoiu nu isi va aminti ca si in Divizia C fotbalistii au nevoie macar de bani pentru mincare.

Conducerea tehnica si administrativa a UFC s-a vazut in imposibilitatea de a-i opri pe jucatori macar o noapte in cantonament, banii lipsind cu desavirsire. Totusi, antrenorul Cioroianu a scos din propriul buzunar citeva sute de mii de lei pentru ca Fl. Serban, V. Oprea si Musat, care dorm intr-o camera la sediul din Valea Rosie unde temperatura coboara noaptea sub zero grade, sa poata consuma si ei cite o friptura, ieri la prinz si aseara. Nu de alta, dar de doua zile nu mincasera decit biscuiti si pufarine.

Cioroianu se temea ca daca in aceasta dimineata va fi ceata, Rotaru, Zaharia II, Voicu si G. Oprea, care sint din Slatina, nu vor putea ajunge in timp util la stadion. Despre meciul de astazi, tehnicianul craiovean a spus: „Facem tot posibilul sa cistigam, chiar daca unora dintre baieti le va fi greu sa stea in picioare. Am vorbit insa cu jucatorii si mi-au spus ca acest meci este cel mai important pentru ei de cind a inceput campionatul. De luni incolo, doar Dumnezeu stie ce se va intimpla.“

In meciul de astazi nu vor putea juca in formatia craioveana Sandu (suspendat) si Fl. Serban (accidentat). In aceste conditii, UFC Electro ar putea evolua in urmatoarea formula: Rizan – Dina, Nicola, G. Oprea, Minoiu – Voicu, Rotaru, Zaharia I, V. Oprea – Zaharia II, Vilsan. Partida va fi arbitrata de F. Danciu (Simeria), S. Chirila (Deva) si L. Capra (Simeria).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS