12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRadoi a primit drept de joc

Radoi a primit drept de joc

Oltenii vizeaza victoria la Tirgu Mures

FC Extensiv a plecat de joi spre Tirgu Mures, cazindu-se la hotelul Continental, in vederea partidei de astazi cu ASA. Fara indoiala, echipa antrenata de Sorin Cirtu va aborda partida doar cu gindul victoriei, in caz contrar FC Baia Mare, principala contracandidata a oltenilor la promovare, putind lua un avans considerabil in fruntea clasamentului. La rindul ei, formatia UTA, care incheie podiumul, in ciuda unor probleme financiare, si-a propus acelasi obiectiv, aradenii cistigind lejer partidele din ultimele runde.

Tehnicienii craioveni nu il pot utiliza pe mijlocasul Laczko care este suspendat. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este mare, muresenii ocupind penultima pozitie a clasamentului. La un moment dat, se zvonise ca ASA se va retrage din campionat, numai ca, intre timp, se pare ca oficialii clubului au gasit resurse financiare pentru a sustine in continuare gruparea mureseana. Mai mult, sponsorul formatiei a anuntat ca in perioada de minimercato va intari lotul cu jucatori valorosi. ASA nu trebuie privita ca o victima sigura, mai ales ca in etapa anterioara a smuls un punct nesperat in deplasare.

O veste imbucuratoare pentru suporterii Extensivului: Radoi va reveni curind pe gazon. Talentatul mijlocas Dorin Radoi a evoluat in acest sezon doar intr-o singura partida pentru divizionara B din Parcul Romanescu, cea din prima etapa, cu Politehnica Timisoara. De atunci, din cauza unor nedorite probleme medicale, el nu s-a mai antrenat alaturi de coechiperii sai, fiind nevoit sa efectueze mai multe controale de specialitate. Din fericire, in aceasta saptamina problemele jucatorului originar din Rimnicu Vilcea s-au incheiat. Radoi se va antrena normal de luni sub comanda antrenorului Sorin Cirtu, urmind ca in etapa viitoare, in partida cu FC Baia Mare, sa imbrace din nou tricoul Extensivului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS