13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAnna Kurnikova si Martina Hingis au incheiat razboiul

Anna Kurnikova si Martina Hingis au incheiat razboiul

• Jucatoarea rusa va fi pregatita de Melanie Molitor, mama tenismenei elvetiene • Cele doua staruri ale tenisului profesionist au cistigat, in urma cu doua saptamini, finala de dublu a turneului WTA de la Moscova

Jucatoarea rusa de tenis Anna Kurnikova incearca sa-si redreseze cariera angajind-o ca antrenoare pe mama elvetiencei Martina Hingis, Melanie Molitor. In urma cu aproximativ zece luni, Kurnikova si Hingis au intrat in conflict intr-un vestiar al unei arene din Santiago. Unii matori sustin ca s-au auzit insulte si ca s-a aruncat cu vaze de flori in acel vestiar. „Am crezut ca se vor lua la bataie“, a spus unul dintre martorii prezenti la acest incident.

Vicepresedinta companiei Octagon, cea care le reprezinta pe cele doua jucatoare, Micky Lawler, a spus ca altercatia dintre Kurnikova si Hingis s-a produs din cauza unei neintelegeri. „Anna a crezut ca Martina a spus ceva gresit despre ea si din aceasta cauza au inceput sa tipe una la alta. Apoi, Anna s-a dus la mama ei, Alla, iar aceasta s-a dus la Melanie, mama Martinei“, a spus Lawler. Vicepresedintele companiei Octagon a mentionat ca jucatoarele au vizitat, in aceeasi zi, un spital unde erau tratati copii cu afectiuni ale coloanei, ceea ce le-a epuizat din punct de vedere emotional. „La o saptamina dupa acest incident, am fost in Ecuador cu Anna si cu parintii sai, iar jucatoarea rusa a vorbit cu Martina“, a spus Lawler.

Un oficial al companiei Octagon, Phil de Picciotto, a spus ca Anna Kurnikova si Martina Hingis s-au antrenat impreuna la Saddlebrook in statul Florida si ca intentioneaza sa o faca din nou in aceasta iarna. „Anna este fericita ca va fi antrenata de Melanie. Anna si Martina sint partenere foarte bune la dublu. Noi sintem multumiti de progresele Annei si dorim sa nu fie judecata pentru rezultatele ei din acest an“, a mentionat Picciotto.

Kurnikova a cistigat, in urma cu doua saptamini, alaturi de Hingis, finala de dublu a turneului WTA de la Moscova, unde a avut o discutie cu prima ei antrenoare Larissa Preobrazhenskaya. Jucatoarea rusa a suferit cu trei luni in urma o accidentare la piciorul sting, dupa care a revenit in circuitul WTA luna trecuta. Patru infringeri suferite in primele tururi ale unor turnee au facut ca jucatoare rusa, care la inceputul anului ocupa pozitia a opta in clasamentul WTA, sa ajunga pe locul 71 al acestei ierarhii.

Anna Kurnikova a fost vazuta, saptamina trecuta, antrenindu-se cu mama Martinei Hingis la turneul de la Filderstadt din Germania. Jucatoarea rusa l-a avut, pina in luna august 2000, ca antrenor pe Eric van Harpen, dupa care s-a pregatit cu parintii sai, Alla si Serghei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS