10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Curtea de Arges - Pan Group Armata

AS Curtea de Arges – Pan Group Armata

Pan Group Armata va juca astazi in deplasare, cu AS Curtea de Arges, si va incerca sa obtina victoria pentru a intra din nou in „cartile promovarii“. Meciul nu va fi deloc usor, mai ales ca argesenii si-au intarit lotul cu mai multi jucatori de la divizionara B International Pitesti. In caz de victorie, jucatorii din Curtea de Arges, care sint recunoscuti pentru jocul dur practicat pe propriul teren, vor incasa o prima de un milion de lei. Tehnicienii olteni nu pot conta de Negrea, Turcila (accidentati) si Tanasie (suspendat).

Antrenorii Jean Georgescu si Florin Oprea ar putea folosi urmatoarea distributie: Irimin – Trinculescu, Ghita, Grigore – Dinu, Pantelimon, Surcel, Stanculescu, Palea – Chivu, Raicea. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Vaslui, alcatuita din G. Iordache, D. Hulubei si M. Stanisteanu.

Conducatorii clubului din Valea Fetii au depus deja la FRF actele de transfer ale jucatorilor Ion Mircea, Geanta si Marinica. Oficialii de la Pan Group Armata au renuntat la legitimarea celor doi juniori de la Extensiv, Stamin si Vodita, deoarece clubul din Romanesti dorea sa-i imprumute doar pina in vara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS