6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Netoiu stie tot?

Nu intelegem de ce Gigi Netoiu este complet dezinteresat de UFC Electro din moment ce nimeni nu l-a obligat sa preia 80 la suta din actiunile clubului. Mai mult, cultivind saracia in Valea Rosie, Netoiu isi afecteaza suplimentar imaginea si asa destul de precara. Totusi, este de neinteles cum Gigi Netoiu accepta aceasta situatie, mai ales ca, in mod sigur, el nu ar saraci din cauza cheltuielilor pe care le reclama o biata divizionara C.

Unii considera ca UFC reprezinta totusi ceva pentru bucurestean, in sensul ca acesta a tinut neaparat sa-si construiasca un soi de piramida: are pe Universitatea in Divizia A, pe Rocar in B, iar Electro constituie baza de jos a edificiului. Ideea ar fi de laudat daca fiecare dintre cele trei echipe ar beneficia de conditii civilizate, ceea ce nu este cazul cu Electro. In aceste conditii, se poate presupune ca Gigi Netoiu, care decide oricum la UFC in virtutea celor 80 la suta din actiunile intrate cam lejer in proprietatea sa, merge la „ciupeala“ si, fara sa mai faca vreo investitie, asteapta sa aleaga vreun talent ivit peste noapte in Valea Rosie. Este insa aproape imposibil ca niste jucatori de 19-20 de ani, chiar cu ceva calitati, sa mai evolueze in conditiile in care nu isi primesc bruma de salariu cu lunile si, pe deasupra, sint hraniti sub orice critica.

Se vorbeste insa ca nu ar fi exclus ca Netoiu sa nu stie ce se intimpla prin Valea Rosie. De altfel, el este interesat prea putin de cheltuielile curente pe care le face Universitatea (inclusiv banii care ar trebui virati catre satelit), sarcina cazind exclusiv pe umerii directoarei economice Angela Bujor si, probabil, pe cei ai vicepresedintelui Dan Sendrea, considerat a fi omul de incredere al lui Netoiu. De aici, problema se complica. Daca despre Gigi Netoiu se spune ca nu va fi urnit nici cu tunul de la Universitatea, surse din anturajul acestuia sustin ca, totusi, aventura sa in Banie nu este agreata sub nici o forma de consoarta patronului bucurestean, o doamna dintr-o bucata, care conduce cu succes celelalte afaceri ale familiei. Prin urmare, unii nu exclud ca oamenii de incredere desemnati de Gigi Netoiu sa-i reprezinte interesele la Universitatea sa joace de fapt la doua capete si sa coordoneze activitatea de la club, cu sarcina primita se intelege de la cine, astfel incit patronul sa se sature de atitea neplaceri si sa plece definitiv din Banie. Apoi, vorbind si despre interese mai marunte, este natural ca niste functionari, chiar cu salarii foarte bune, sa nu reziste prea mult in alt oras, departe de familiile lor din Bucuresti.

Presupunerile de mai sus nu au ca scop sa-l scuze pe Gigi Netoiu. Dimpotriva, marile greseli le-a facut chiar patronul bucurestean care a crezut ca va reusi sa conduca o afacere complicata cum este fotbalul de la sute de kilometri departare. Apoi, acceptind ca la un club de talia Universitatii nu se poate renunta chiar in orice conditii, nu-l intelegem pe Gigi Netoiu de ce isi face viata si mai amara incapatinindu-se sa tina in proprietate pe UFC Electro, o divizionara C ingropata in saracie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS