7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii s-au suparat pe presa

Alb-albastrii s-au suparat pe presa

• Din cauza unor greseli anterioare, oltenii nu sint la parametrii normali
cu pregatirea fizica • Oficial, Electro si Rocar nu sint „satelitii“ Universitatii

Conferinta de presa de ieri de la clubul Universitatea a debutat prin citirea de catre vicepresedintele Dan Sendrea a unui comunicat oficial semnat de conducerea clubului, prin care „jucatorii Universitatii au propus conducerii tehnice ca incepind cu 15 octombrie sa nu mai faca nici un fel de declaratii mass-media“. Motivul invocat: „modul tendentios in care am fost prezentati in mass-media locala in ultima perioada“. Din motive de spatiu, nu dezvoltam, deocamdata, acest subiect.

La intilnirea de ieri au mai participat directoarea economica, Angela Bujor, si medicul echipei, Liviu Batineanu. Angela Bujor a spus ca, oficial, UFC Electro nu este „satelitul“ Universitatii: „Nu exista acte in acest sens depuse la FRF. S-a incercat asta in vara, dar nu am indeplinit conditiile. Asa mi-a comunicat presedintele Viorel Ilinca. In consecinta, jucatorii de la Electro nu sint cu dubla legitimare. Nici Rocarul nu este satelitul Universitatii“. Directoarea economica a precizat ca Universitatea a achitat cheltuielile necesare pentru sustinerea celor de la UFC Electro pina inaintea etapei de simbata, 13 octombrie. A recunoscut insa ca salariile nu sint platite pe ultimele doua luni.

Conform celor precizate de doctorul Liviu Batineanu, Cezar Dinu nu va fi apt de joc cel putin trei saptamini din cauza unei dezinsertii a muschilor aductori, iar perioada de recuperare va fi una indelungata. El a ramas acasa. Domocos, care se afla plecat de ieri cu lotul alb-albastrilor, a suferit o leziune la musculatura posterioara a coapsei piciorului sting si pina luni necesita un repaus, iar apoi urmeaza recuperarea. Augustin Calin se afla deja intr-un program de recuperare, lui reaparindu-i lichidul la genunchiul operat. Batineanu a spus: „Aceste accidentari au survenit pe fondul unei pregatiri anterioare deficitare. Musculatura nefiind pregatita, la ridicarea «stachetei» pregatirilor, au aparut aceste probleme, in general, musculare“. „Dochi“ a completat: „In momentul de fata, Universitatea nu este pregatita fizic la parametrii normali si asta pentru ca au fost niste greseli anterioare, mai ales in perioada precompetitionala.“ In procente, doctorul a apreciat ca in prezent oltenii ar fi la aproximativ 70 la suta din pregatirea fizica necesara.

In privinta transferarilor din minimercato, vicele Sendrea nu a dezvaluit nume, ci doar echipele de la care vor ajunge jucatori la Universitatea: „Rocar, Electro si alte cluburi din tara!“. Sendrea a tinut sa precizeze ca nu pleaca Sava, Domocos si Stoican: „Sint simple speculatii“. Si tot oficialul oltean a spus: „De la meciul cu Farul, speram sa venim cu trei puncte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS