21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham i-a ars din nou pe greci

Beckham i-a ars din nou pe greci

Miercuri seara, Liga Campionilor a revenit la normal, UEFA programind meciurile din grupele E, F, G si H contind pentru prima etapa, partide care fusesera suspendate dupa evenimentele tragice produse in SUA. Am avut parte din nou de dispute electrizante, chiar daca surprizele nu s-au mai tinut lant ca in saptaminile trecute.

Grupa E

Celtic 1 – Rosenborg 0


Scotienii au dominat cu autoritate partida, norvegienii apropiindu-se destul de rar de careul gazdelor. Totusi, nu s-a marcat decit o singura data, Thompson (’21) sutind sec dintr-o lovitura libera de la aproximativ 18 metri. In urma acestui rezultat, Celtic a preluat sefia grupei, dar pina la final se mai pot intimpla destule.

FC Porto 0 – Juventus 0

Portughezii au inceput exceptional meciul, dar au fost ocoliti sistematic de sansa. Apararea italienilor a fost facuta in repetate rinduri harcea-parcea, in schimb portarul Buffon a prins o seara exceptionla. In repriza secunda, jocul s-a mai echilibrat oarecum, dar, pina la urma, spectatorii de pe „Das Antas“ nu au vazut nici un gol.

Grupa F

Bayer Leverkusen 2 – Fenerbahce 1


Partida de pe „Bayarena“ a fost foarte spectaculoasa, turcii venind sa-si joace in Germania ultimele sanse. Tribunele au fost populate si cu o multime de sustinatori frenetici ai oaspetilor si, dupa doar sase minute de joc, Haim Revivo a marcat, dind impresia ca Fener poate produce marea surpriza. Totusi, Lucio (’35) si Ballack (’59) au pus lucrurile la punct si Bayer este, deocamdata, lider incontestabil.

Barcelona 2 – Lyon 0

Francezii au rezistat destul de bine pe „Nou Camp“ pina in minutul 78. Atunci, Kluivert a deschis scorul si, spre final, Rivaldo a transformat un penalty, linistindu-i pe fanii Barcei. Rezultatul a fost normal si spaniolii asteapta acum mai destinsi partidele viitoare, chiar daca sint in urma lui Leverkusen cu trei puncte.

Grupa G

Lille 1 – La Coruna 1


Micuta echipa a lui Vahid Halihodzici s-a descurcat din nou multumitor, chiar daca de aceasta data Deportivo s-a dovedit o echipa mult mai matura. Dupa ce Valeron (’48) a deschis scorul, Lille a alergat cu disperare dupa egalare, obtinuta in cele din urma prin golul lui Olufade (’87).

Olympiakos 0 – Manchester 2

70.000 de spectatori au creat o atmosfera infernala pe „Spyros Louis“, dar vedetele lui Alex Ferguson nu s-au prea sinchisit de acest lucru. Prima repriza s-a incheiat fara goluri, chiar daca grecii au jucat bine si au amenintat mai mult poarta adversa. In partea a doua insa, dupa ce Beckham (’66) a deschis scorul, oamenii lui Panagiotis Lemonis au cazut complet si Cole (’82) l-a mai invins o data pe Elephteropoulos.

Grupa H

Sparta Praga 2 – Spartak Moscova 0


Extraordinara aceasta echipa ceha cu jucatori practic necunoscuti. Miercuri seara, Sparta a dominat cu autoritate disputa, rusii scapind usor dupa ocaziile numeroase pe care le-au avut gazdele. Golurile au fost marcate de Kincl (’57) si Sionko (’88), iar in urma acestui rezultat Sparta a acumulat sapte puncte, care ii permit sa stea in fotoliul de lidera. Mai mult, dupa trei jocuri disputate in Liga, cehii nu au primit nici un gol!

Feyenoord 2 – Bayern München 2

Detinatoarea trofeului, Bayern München, s-a prezentat pe „De Kuip“ fara sapte titulari. In aceste conditii, trupa lui Hitzfeld nu a urmarit neaparat spectacolul, ci doar sa nu piarda. Totusi, brazilianul Elber a sclipit din nou, marcind doua goluri spectaculoase (’13, ’50), olandezii reusind si ei sa perforeze tot de atitea ori poarta lui Kahn prin Van Hooijdonk (’38) si Tomasson (’45).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS