15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe joaca restantele

Se joaca restantele

Meciurile din cadrul primei faze a grupelor Ligii Campionilor, care ar fi trebuit sa se dispute pe 12 septembrie si care au fost aminate din cauza atentatelor teroriste produse pe 11 septembrie in Statele Unite, se vor juca astazi, de la ora 21.45.

Partida dintre Olympiakos Pireu si Manchester United va fi transmisa in direct de Pro TV, rezumatul celorlalte partide putind fi urmarit dupa miezul noptii la acelasi post de televiziune. Aflindu-se pe ultimul loc in clasamentul grupei G, cu un singur punct obtinut in doua meciuri, formatia elena are nevoie in aceasta seara de toate cele trei puncte pentru a nu-si diminua sansele de calificare in faza urmatoare a Ligii Campionilor. Dorind sa-si ajute favoritii, fanaticii suporteri greci au anuntat ca vor crea un adevarat infern pe stadionul „Olimpic“ din Atena, pentru a-i face pe elevii lui sir Alex Ferguson sa se simta ca intr-un cazan cu smoala.

Trebuie sa mentionam ca romanul Tudor Constantinescu a fost delegat de UEFA ca arbitru asistent la meciul din grupa H dintre Feyenoord Rotterdam si Bayern München, partida care va fi condusa la centru de francezul Gilles Veissiere. Conform politicii UEFA, Tudor Constantinescu, care face parte din categoria „Top Class“ a arbitrilor asistenti FIFA, a fost delegat la aceasta partida pentru a i se da ocazia sa cistige experienta intr-o competitie majora.

Programul complet al partidelor care se vor desfasura in aceasta seara in cadrul primei faze a grupelor Ligii Campionilor este urmatorul: Grupa E: Celtic Glasgow (Scotia) – Rosenborg BK (Norvegia), FC Porto (Portugalia) – Juventus Torino (Italia); Grupa F: Bayer Leverkusen (Germania) – Fenerbahce SK (Turcia), FC Barcelona (Spania) – Olympique Lyon (Franta); Grupa G: Lille (Franta) – Deportivo La Coruna (Spania), Olympiakos Pireu (Grecia) – Manchester United (Anglia); Grupa H: Sparta Praga (Cehia) – Spartak Moscova (Rusia), Feyenoord (Olanda) – Bayern München (Germania).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS