12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii se indeparteaza de primul loc

Oltenii se indeparteaza de primul loc

Divizia B, seria a II-a, etapa a 9-a

UTA – Extensiv 2-0

• Au marcat: Todea ’4 (p), Ciubancan ’48.

UTA: Hutan – Panin, Botis, Zaha, Panaitescu – Drida (’85, Buhus), Todea, Luca, Ciubancan – Kent (’82, Turcan), Miculescu (’89, Rus). Antrenor: I. Popa.

Extensiv: Stoianov – Ghindeanu (’46, Sima), Mieila, Cotora, Vancea, Panc – Ciuca (’50, Laczko), Sola, Cristescu – Neagoe, Buca (’63, Musat). Antrenor: S. Cirtu.

• Au arbitrat: V. Anghelinei – I. Olah, D. Albon.

• Eliminat: Neagoe ’70.

FC Extensiv a suferit prima infringere din acest sezon in partida disputata in compania textilistilor aradeni. Jocul de la Arad nu a fost spectaculos, „Batrina Doamna“ jucind prudent, punind accent in principal pe faza defensiva, pentru a nu primi gol. Debutul jocului a fost unul cum nu se poate mai fericit pentru echipa gazda. Dupa doar patru minute de la primul fluier al centralului Viorel Anghelinei, Panaitescu l-a angajat in suprafata de pedeapsa pe Ciubancan, Stoianov a iesit neglijent din poarta, iar liberoul Cotora l-a faultat pe mijlocasul aradean. Penaltiul acordat a fost transformat de Todea, care a deschis astfel scorul. Craiovenii, cu Cristescu foarte insistent, au fortat restabilirea egalitatii pe tabela de marcaj, insa ocaziile la poarta lui Hutan nu au fost periculoase.

Repriza a doua a debutat din nou favorabil pentru aradeni. In minutul 48, Miculescu a patruns ca un bolid in apararea oltenilor, iar Ciuca l-a faultat la 25 de metri de poarta. Lovitura libera a fost executata de Ciubancan, cel mai bun jucator de pe teren, care a trimis mingea in plasa portii aparate de Stoianov, stabilind astfel scorul final. In ultimele 20 de minute craiovenii au evoluat cu un om in minus, Neagoe fiind eliminat pentru un fault fara minge asupra unui adversar.

La sfirsitul partidei, antrenorul Extensivului, Sorin Cirtu, a spus: „Un meci cistigat pina la urma de UTA. Au organizat mai bine meciul. Nu jocul, meciul! Organizarea jocului o face antrenorul, iar organizarea meciului conducerea“. Antrenorul Extensivului a scuzat infringerea prin faptul ca echipa sa a acuzat primul gol inscris prea rapid. „Cred ca aspectul jocului a purtat amprenta fazei din primele minute. Este greu sa joci cu un asemenea handicap din primele minute cu o echipa de talia UTA-ei. Au fructificat tot ce au avut, adica doua suturi pe spatiul portii. Acesta ar trebui sa fie fotbalul: eficienta maxima“, a afirmat Sorin Cirtu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS