21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca nu vrea sa piarda

Piturca nu vrea sa piarda

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, va intilni astazi, de la ora 21.00, in deplasare, formatia elvetiana St. Gall, intr-un meci contind pentru mansa intii a primului tur al Cupei UEFA. Aceasta partida va putea fi urmarita in direct la TV Romania 1.

Stelistii au plecat ieri, la ora 11.00, spre Zürich la bordul unui charter si au ajuns la destinatie doua ore mai tirziu, stabilindu-si cartierul general la hotelul St. Gotthard. Atacantul Ion Vladoiu nu a facut deplasarea cu lotul formatiei militare. De asemenea, jucatorii Falemi, Vintila si Baciu au ramas la Bucuresti, primii doi fiind accidentati, iar cel de-al treilea fiind suspendat. Si atacantul Alexandru Piturca a ramas in tara, el pregatindu-se alaturi de reprezentativa UEFA 2001 in vederea meciului cu Belgia din preliminariile CE.

Antrenorul principal al echipei Steaua Bucuresti, Victor Piturca, nu a dorit sa comenteze absenta lui Vladoiu, precizind doar ca atacantul nu face parte din lot. Piturca a spus ca sansele de calificare sint impartite egal intre cele doua echipe si ca, desi merge la victorie, s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS