15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiros de bani in Valea Rosie

Miros de bani in Valea Rosie

La sfirsitul partidei cu Faur Bucuresti, din cadrul etapei a patra a Diviziei C, pe care au cistigat-o cu 2-1, jucatorii echipei UFC Electro au primit fiecare cite un milion de lei, reprezentind prima de victorie. Surse din cadrul clubului din Valea Rosie au spus ca este posibil ca in cursul acestei saptamini sa se intimple o minune si fotbalistii craioveni sa primeasca o parte din salariile si ratele contractuale restante.

Tehnicianul formatiei UFC Electro, Florin Cioroianu, le-a programat elevilor sai in aceasta saptamina cite un antrenament pe zi, doar astazi efectuindu-se doua sedinte de pregatire. Pentru meciul din deplasare cu Forestierul Stilpeni, care se va disputa simbata, in cadrul etapei a cincea, jucatorii craioveni nu vor fi consemnati in cantonament, dar vor pleca de vineri la Pitesti, unde isi vor stabili pentru o noapte „cartierul general“. Dupa disputarea a patru etape, echipa din Stilpeni a acumulat patru puncte si ocupa locul 13, in timp de Electro se afla pe pozitia a sasea, cu sase puncte.

Sa mai spunem ca Florin Cioroianu a hotarit sa-l excluda din lot pe portarul Catalin Rizan, tehnicianul craiovean spunind ca a fost nemultumit de prestatiile acestuia din primele patru etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS