10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMalaele este la Extensiv, Verdes mai intirzie

Malaele este la Extensiv, Verdes mai intirzie

Cirtu a comentat cu umor situatia excelenta a Extensivului: „Acum stringem puncte sa evitam retrogradarea, apoi vom vorbi si despre o eventuala promovare“

Daca Lucian Armand Malaele s-a prezentat de luni seara la Extensiv, iar ieri s-a integrat in programul de pregatire al echipei, situatia lui Bobby Verdes ramine inca neclara. Legitimat cu mult timp in urma de Extensiv, dar „momit“ apoi de Universitatea, Verdes a fost judecat luni de Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente din cadrul FRF. Desi verdictul trebuia sa se dea ieri, decizia finala va intirzia pina miercurea viitoare. La ora actuala, Verdes este suspendat si se pregateste cu Rocar. In schimb, conducatorii Extensivului se zbat acum pentru a-i ridica suspendarea lui Malaele si, in cazul in care vor reusi, nu ar fi exclus ca el sa debuteze oficial la echipa chiar in etapa de simbata.

Fapt imbucurator, Dorin Radoi s-a pus din nou la dispozitia lui Cirtu si a inceput cu antrenamente mai usoare. Ca fapt divers, intrebindu-l pe Sorin Cirtu daca dupa debutul foarte bun de sezon este decis sa atace promovarea, acesta a raspuns in stilu-i caracteristic: „Intii trag tare sa facem 45 de puncte pentru a fi siguri ca scapam de retrogradare. Dupa aia, ce punem peste bagam in calculele pentru o eventuala promovare…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS