17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea are probleme de lot

Bondrea are probleme de lot

• Sava, C. Dinu, A. Calin, Stoican si Craciunescu nu sint inca refacuti • Manta mai are mult de lucru la capitolul forta • Plesan, in drum spre Rocar?

Intilnirea de ieri cu mass-media – dupa o pauza de doua saptamini – a fost onorata de antrenorul Marian Bondrea, presedintele Viorel Ilinca, prezent in club, fiind ocupat cu probleme presante… Tehnicianul Universitatii a oferit detalii despre perioada de pregatire de la Sinaia: „Am realizat lucruri bune, adica am dus la bun sfirsit programul complet pe care ni l-am propus“. In opinia antrenorului Bondrea, evolutia fluctuanta a Universitatii din primele patru etape ale campionatului s-ar fi datorat gradului diferit de pregatire si starii de sanatate a unor jucatori. Din pacate, tehnicianul oltean se confrunta in prezent cu probleme de efectiv. Bondrea: „Marius Sava a primit o interdictie de efort de sapte-zece zile. Desi toate analizele si examenele medicale efectuate arata ca totul este in regula, el nu suporta efortul. Si atunci am convenit ca este mai bine sa faca o pauza, apoi sa vedem ce se va mai intimpla dupa aceea“.

Probleme de sanatate mai au Cezar Dinu si Augustin Calin, iar Stoican si Craciunescu au intrat in programul normal de pregatire. „Cu toate aceste probleme, trebuie sa mergem mai departe. Un lot este alcatuit din mai multi jucatori si cei care, de regula, stau pe margine, trebuie sa profite acum de sansa care li se ofera“, a completat Bondrea.

Despre partida de miine cu FC Brasov (ora 17.00, direct PRO TV), cel supus ieri tirului de intrebari a spus: „Jocul cu brasovenii este dificil, asa cum au fost si primele doua prin prisma traditiei, sa zicem. Intotdeauna, la Craiova jocurile cu Bistrita, Argesul, Brasovul au fost foarte dificile, delicate, strinse“. Intrebat de ce considera delicat, de exemplu, meciul cu FC Brasov, Bondrea a raspuns: „N-am afirmat ca este un meci delicat, ci ca – prin prisma traditiei – este o partida dificila“.

Ce se va intimpla miine pe „Ion Oblemenco“? „Sa speram ca echipa pe care o avem este capabila de aceasta data sa faca un joc bun si sa rupa traditia, asa cum au facut-o tricolorii miercuri seara la Budapesta“. Despre jucatorii tineri ai Universitatii aflati acum la Rocar, Bondrea a spus ca in permanenta tine legatura cu antrenorii formatiei bucurestene, fiind interesat de evolutia oltenilor.

Intrebat daca si alti jucatori ai Universitatii vor mai lua drumul Rocarului, Bondrea a spus: „Deocamdata, nu s-a pus aceasta problema“. Ramine de vazut daca zvonul plecarii si a atacantului Mihaita Plesan la Rocar se confirma. Despre ultimii veniti in lotul oltean, antrenorul a spus ca Manta si Suleap n-au probleme de sanatate, pregatindu-se normal: „Dar Manta are probleme de alta natura. E foarte masiv si trebuia ca pina acum sa lucreze foarte mult la capitolul forta, insa nu a facut-o. Incearca acum, in paralel, sa parcurga si un program de forta.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS