14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLewiss il provoaca pe Rahman

Lewiss il provoaca pe Rahman

Pugilistul britanic Lennox Lewis, care a implinit luni 36 de ani, a spus, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Londra, ca asteapta cu nerabdare meciul cu boxerul american Hasim Rahman pentru a-si recupera titlurile mondiale la categoria grea, versiunile WBC si IBF.

„Hasim nu este decit un campion al momentului. Pur si simplu imi pastreaza centurile. Nu sintem la acelasi nivel. Rahman se crede regele lumii, dar traieste intr-un vis“, a spus Lewis.

Pugilistul britanic a fost invins de Hasim Rahman prin KO in repriza a cincea, intr-un meci desfasurat pe 22 aprilie, la Johannesburg. Lennox Lewis spera sa egaleze performanta lui Mohamed Ali de a cistiga trei titluri mondiale la categoria grea, versiunea WBC.

Hasim Rahman, in virsta de 28 de ani, este de parere ca Lewis nu are nici cea mai mica sansa de a realiza o astfel de performanta. „Am vazut prea multe lucruri pentru a fi deranjat de cele spuse de cineva pe care l-am invins prin KO. Lewis a spus ca se va retrage din box daca va pierde… Si va pierde“, a replicat Rahman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS