7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilienii il sustin pe Pele

Brazilienii il sustin pe Pele

Brazilienii il prefera pe fostul fotbalist Pele in functia de presedinte al Confederatiei Braziliene de Fotbal (CBF), in cazul in care Ricardo Teixeira va fi nevoit sa se retraga de la conducerea forului din cauza unor probleme pe care le are cu justitia din Brazilia, se arata intr-un sondaj dat publicitatii zilele trecute.

Potrivit sondajului realizat de grupul de presa brazilian Datafolha, 28 la suta dintre persoanele intervievate l-ar alege pe Pele presedinte al CBF. Pele il devanseaza in sondajul respectiv pe fostul selectioner Mario Zagallo, care este preferat de 18 la suta din cei intervievati, si pe fostul fotbalist Zico.

In cadrul anchetei, fostul jucator Socrates, care a spus ca va candida la presedintia CBF, este preferat numai de noua la suta dintre subiecti. Dintre cei 1.096 de locuitori din Sao Paolo chestionati de Datafolha, 57 la suta considera ca Teixeira este vinovat de frauda fiscala si s-a imbogatit pe cai ilicite.

Comisia de ancheta a Senatului din Brazilia suspecteaza ca Ricado Teixeira este responsabil pentru neregularitatile existente in fotbalul brazilian. Dintre cei intervievati, 61 la suta considera ca Teixeira trebuie demis de la conducerea CBF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS