11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Stiri IT&C

„Piratii din Caraibe: Legenda lui Jack Sparrow“ pentru PS2 si PC


Bazat pe blockbusterul „Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre“, noul joc video „Piratii din Caraibe: Legenda lui Jack Sparrow“, creat de Walt Disney pentru console PlayStation 2 si sisteme PC, include un amestec de actiune si aventura care readuce la viata cunoscutele personaje ale peliculei.


Piraterie, tâlharie, comori, lupte cu sabii si tinere frumoase de salvat – acestea sunt numai câteva din „misiunile“ capitanului Jack Sparrow. Având o personalitate puternica si carismatica, Jack Sparrow are toate sansele sa devina cel mai iubit erou animat, jucatorii putându-se bucura de experientele sale in noul joc la persoana intâi.


Potrivit site-ului Yahoo!News, utilizatorii va trebui sa exploreze nenumarate locatii, gasind noi provocari la tot pasul. Actiunea se desfasoara intr-un mediu fascinant, care include cladiri in flacari, epave si pesteri intunecoase, toate create cu ajutorul graficii performante. Tensiunea creste pe masura ce legendarul pirat lupta cu zeci de inamici, evadeaza din inchisoare si descopera comori nebanuite. O data cu indeplinirea fiecarei misiuni, personajul câstiga noi atribute, putând efectua miscari din ce in ce mai dificile.


Jocul include si o varianta multiplayer, utilizatorii putând prelua rolurile lui Jack Sparrow, Will Turner si Elizabeth Swann. In plus, vocea personajului principal va fi asigurata chiar de Johnny Depp, actorul care a adus acest personaj pe marele ecran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS