16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrima impresie - esentiala pentru o femeie

Prima impresie – esentiala pentru o femeie

Exista situatii in care prima impresie pe care o lasati este esentiala pentru a obtine ceea ce va doriti, fie in afaceri, fie in viata de zi cu zi. De multe ori se intâmpla sa nu va mai aveti ocazia de a va intâlni cu o a doua sansa. Iata de ce trebuie sa acordati o mare atentie detaliilor ce la prima vedere pot parea neesentiale pentru succesul in afaceri. Site-ul eva.ro va propune câteva mici secrete pentru a reusi in mai putin de 60 de secunde sa faceti o impresie buna pentru a obtine ceea ce doriti.


 


Imaginea – extrem de importanta in afaceri


Pentru a fi incununate de succes nu uitati ca totul porneste de la imagine, iar in cazul unui manager, totul se reflecta asupra companiei: de la modul in care isi saluta partenerii pâna la felul in care se imbraca. Daca nu vi se pare corect, gânditi-va la cât de mult se indentifica oamenii cu detaliile cele mai mici ale vietii. Cum ar fi masina pe care o conducem, hârtia folosita pentru corespondenta sau modul in care ne decoram biroul.


 


Evaluati-va si analizati-va in permanenta imaginea


Acordati-va câteva clipe pentru a va analiza. Gânditi-va daca felul dumneavoasta de a va imbraca este in concordanta cu domeniul in care lucrati, daca aveti parul suficient de ingrijit, daca manichiura dumneavoastra este ireprosabila sau daca machiajul lasa sau nu de dorit. Masina are si ea locul ei bine determinat in ceea ce priveste chestiunea imaginii. V-ati pus pâna acum intrebarea ca pot exista persoane care sa va judece in functie de masina pe care o conduceti? Daca un artist apare intr-o masina foarte veche, cu scaunele zdrentuite si cu toba de esapament rupta este posibil ca acest fapt sa nu trezeasca deloc controverse, dar aceeasi situatie este dezastruoasa pentru imaginea unui om de afaceri.


Asigurati-va ca materialele de promovare va reflecta imaginea


Atunci când te evaluezi, arunca-ti un ochi si asupra materialelor de marketing. De fapt, ar trebui sa le pui pe o pozitie prioritara in strategia de creare a unei imagini cât mai bune, pentru ca de obicei ele te reprezinta. Evident veti folosi hârtie de calitate. Tratati tot ce faceti cu importanta majora iar clientii vor avea aceeasi atitudine in ceea ce va priveste.


Construiti-va o imagine de profesionist


Este bine sa aveti pe cineva care sa citeasca si sa reciteasca fiecare bucatica de material scris care paraseste biroul.


Asta inseamna corespondenta, elemente de marketing sau propuneri de afaceri. Fiti intotdeauna calme si dispuse sa dati o mâna de ajutor atunci când raspundeti la telefon. Oamenilor le place sa faca afaceri cu persoane vesele si pozitive, iar o voce calda si binevoitoare poate face uneori minuni.


Adoptati atitudinea adecvata


Recomandati pe altcineva atunci când stiti de la bun inceput ca nu puteti face fata. Oamenii va vor respecta sinceritatea.


Oferiti servicii si/sau produse de foarte buna calitate si nu dezamagiti niciodata clientii. Niciodata nu subestimati concurenta. Când un client sau un coleg se afla in dificultate, ajutati-l… Eroii nu sunt uitati usor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS