10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Gene perfecte

Gene uniform rimelate, bine separate, cu mult volum, alungite si de un negru intens… Vreti si dumneavoastra? Nu este imposibil, trebuie doar sa puneti in aplicare urmatoarele sfaturi.


Când aplicati mascara, folositi o oglinda care mareste, pentru a vedea orice mic detaliu. Incepeti cu machiajul genelor de pe pleoapa superioara, cu genele din mijlocul pleoapei. Apoi aplicati mascara pe genele din unghiul extern al ochilor si finalizati cu cele din coltul extern. Pentru o aplicare corecta si rapida, tineti capul usor pe spate si priviti in jos. Apoi, aplicati rimelul pe dedesubtul genelor superioare. Astfel, veti ridica genele si le veti curba cu ajutorul periutei.


Pentru ochi mai mari


Daca vreti ca ochii dumneavoastra sa para mai mari, trebuie doar sa aplicati rimel si pe genele de jos. Dar nu incercati acest lucru daca ochii dumneavoastra sunt obositi, pentru ca veti scoate si mai mult in evidenta cearcanele si pungile de sub ochi.


Daca vi s-a intâmplat sa aplicati o cantitate prea mare de rimel si sa compromiteti astfel tot machiajul ochilor, iata ce trebuie sa faceti pentru data viitoare când veti pati acelasi lucru. Ţineti un servetel intre genele de sus si cele de jos si clipiti de câteva ori. Aceasta operatiune trebuie facuta inainte ca rimelul sa se usuce. Daca este deja bine fixat pe gene, trebuie sa demachiati bine ochii si sa o luati de la capat.


Aveti gene prea lungi si de fiecare data când le rimelati va alegeti cu cornite pe pleoape? In primul rând, nu miscati pleoapele decât dupa ce rimelul s-a uscat. Daca totusi ati reusit sa pictati câteva puncte, stergeti-le cu un betisor cu vata. Merge repede doar daca aveti un rimel rezistent la apa. Daca este mai rezistent, incercati sa acoperiti punctele cu fond de ten.


Pentru a incarca periuta cu mascara, nu o introduceti in tub prea des. Este suficient sa faceti câteva miscari circulare, sa rotiti periuta in tub fara a introduce prea mult aer. El este vinovat când rimelul se usuca prea repede.


Chiar daca nu se strica, nu folositi un tub de mascara mai mult de trei luni. Se pot aduna diferite bacterii care fac rau ochilor. Pentru a nu avea probleme, nu imprumutati rimelul prietenelor dumneavoastra si nu acceptati sa folositi un produs testat de altcineva.


Trucuri:


– Aplicati rimelul de la radacina pâna la vârf, miscând periuta in zig-zag, pentru a separa cât mai bine genele.


– Periuta s-a incarcat cu prea mult produs? Stergeti-o cu un servetel, incepând de la baza ei catre vârf. Dar aveti grija! Alegeti un servetel care sa nu lase scame.


– Pentru ca genele din coltul exterior al ochilor sunt mai lungi, trebuie sa le curbati mai tare si sa le disciplinati. Iar daca nu sunteti adepta look-ului natural, puteti aplica mascara in doua straturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS