13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCele mai deranjante defecte ale nevestelor

Cele mai deranjante defecte ale nevestelor

Nu degeaba, dupa ce se casatoresc, barbatii sunt priviti cu compasiune de prietenii lor ramasi inca… burlaci. Femeile au tendinta sa se schimbe, dupa casatorie, din acele fapturi alese de consortii lor pentru a-si petrece viata impreuna, in niste creaturi de care aceiasi consorti vor sa fuga cât mai departe… Iata cele mai deranjante zece defecte ale nevestelor.


1. Cicalitoare. Culmea este ca acest defect ocupa detasat primul loc nu doar dupa afirmatiile barbatilor, ci chiar si ele, femeile, si-l recunosc. Nu se stie exact de ce, dar o data cu schimbarea statutului in „sot si sotie“, se intâmpla ca „ea“ sa se metamorfozeze in „mamica grijulie“ si il bate la cap in virtutea unui plan maret de a-l schimba. Barbatii reactioneaza in moduri diferite, in functie de temperamentul fiecaruia: unii isi iau câmpii, altii isi iau bâta, altii isi iau o sticla de bautura, altii isi iau casti minuscule si le monteaza strategic in urechi si doar dau din cap afirmativ, iar altii, mai docili, chiar se schimba si devin persoana pe care „ea“ si-o doreste, ajungându-se, de multe ori, la urmatoarea scena, in care „ea“ ii reproseaza: „Nu mai semeni cu baiatul de care m-am indragostit! Te parasesc!“.


2. Neingrijita. Multe femei, dupa ce s-au vazut casatorite si „la casa lor“, inceteaza sa se mai preocupe de aspectul lor exterior. Desigur, schimbarea statutului aduce cu el o multime de griji in plus: curatenie, gatit, daca mai apar si copii aceste griji se multiplica, dar solutia nu este sa ajungeti sa intrati in cabinetul de cosmetica de doua ori pe an si sa va schimbati look-ul o data la zece ani, sa mirositi a ciorbita de vacuta in loc de acel parfum suav care i-a cucerit lui simturile si inima la inceputuri… Nu trebuie sa incepeti sa va confundati cu menajera, ci sa incercati sa impartiti echitabil responsabilitatile si grijile si sa aveti grija sa va pastrati cât puteti de atragatoare.


3. Excesiv de geloasa. Se spune ca acolo unde este iubire, este si gelozie. Adevarat, dar cu masura! Un interogatoriu de genul: „Cine e? De unde o cunosti? De ce i-ai zâmbit? E colega ta? Cât timp petreci cu ea la birou? Ţi se pare mai frumoasa decât mine? Nu ma mai iubesti? Ma inseli? Recunoaste, de cât timp? Da-mi telefonul tau, raspund eu de azi inainte!“ reprezinta calea sigura spre divort sau aventura. Mai lipseste reflectorul acela aprins exact in ochi si… bietul de el sigur isi va blestema ziua când a dus-o la starea civila si la biserica…


4. Vine cu mama la pachet. El o iubeste, se casatoresc, dar „ea“ uita sa ii spuna din timp ca e câstigatorul unei oferte promotionale („Doua la pret de una!“) si ca mama-soacra va locui cu ei si le va organiza viata sau daca nu va locui cu ei, oricum va fi omniprezenta in viata si deciziile lor…


5. Prea cheltuitoare. Nu folositi sume importante din bugetul comun fara sa il consultati! Nici un barbat nu suporta ca sotia sa faca cheltuieli extravagante din bugetul comun fara sa i se ceara parerea! De la o cearta pe acest motiv si despartire sau chiar divort e distanta mica!


6. Dominatoare. Barbatilor le place ca ele sa fie asa uneori, in pat, dar in nici un caz in viata de zi cu zi si mai ales in prezenta altor persoane! Sa ii indrumati, sa ii sfatuiti, sa ii ghidati usor, da, dar in nici un caz sa se simta dominati si… mai grav… sa observe acest lucru si alte persoane!


7. Posesiva. Ca va iubiti, o stie o lume-ntreaga, ca e bine in ziua de azi sa iti marchezi clar teritoriul si ce iti apartine… se stie… dar nu va comportati ca si cum „el“ e vreun bun al dumneavoastra si va apartine total si pe vecie si mai ales… nu il sufocati!


8. Infidela. In comparatie cu femeile, barbatii renunta mult mai greu la burlacie si le vine mult mai greu sa se limiteze la o singura femeie si sa se dedice total familiei pe care o va intemeia cu ea.


Dar, când in sfârsit o face, vrea sa fie rasplatit cu infidelitate… Nu va imbatati cu apa rece ca veti mai putea fi impreuna dupa ce a aflat… cazurile sunt foarte rare, iar relatiile care au intâlnit un astfel de obstacol nu mai sunt, nici pe departe, de dorit sau de invidiat.


9. Prea iubareata. Vor sa fiti tandra, draguta, iubitoare, calda, dar nu ca o lipitoare agatata nonstop de gâtul lui si lingându-i urechea in cele mai inoportune situatii si momente…


10. Infertila. Inainte de a va casatori, verificati daca aveti probleme de fertilitate, pentru ca daca un barbat s-a casatorit si isi doreste sa intemeieze o familie, se va simti tradat daca va afla prea târziu ca sunteti infertila si va reactiona foarte ciudat pus in fata faptului implinit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS