6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe lansează Bursele Erasmus la Universitatea Craiova

Se lansează Bursele Erasmus la Universitatea Craiova

Departamentul de Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii din Craiova organizează vineri, 15 martie 2013, începând cu ora 12.00, în Sala Albastră din Clădirea Centrală a Universităţii, evenimentul International (ex)change, la care sunt aşteptaţi studenţii doritori să participe în programul de mobilităţi internaţionale ERASMUS în anul universitar 2013-2014.
În fiecare an, la începutul celui de-al doilea semestru, la Universitatea din Craiova au loc înscrierea şi ulterior selecţia studenţilor pentru bursele ERASMUS. Anul acesta, Departamentul de Relaţii Internaţionale organizează, înainte de toate acestea, o reuniune cu potenţialii studenţi beneficiari ai unei burse, foşti studenţi ERASMUS, profesori şi coordonatori ERASMUS ai facultăţilor, dar şi cu studenţi străini aflaţi în prezent la Craiova în baza acestui program internaţional.
Obiectivul principal al întâlnirii este acela de a disemina informaţiile esenţiale despre tot ceea ce reprezintă programul ERASMUS, de a răspunde tuturor întrebărilor legate de mobilităţile internaţionale, în vederea creşterii numărului de studenţi care pleacă în străinătate cu o mobilitatea, fie aceasta de studiu sau de plasament (practică într-o instituţie parteneră).
Pentru buna desfăşurarea a acestui eveniment, membrii Departamentului de Relaţii Internaţionale au pregătit un material video de promovare a mobilităţilor ERASMUS, şi o serie de materiale informative cu privire la procedura de aplicaţie şi termenele limită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS