Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Societate

Vâlcea: Seminar de promovare a serviciilor Eures

Societate0 vizualizari
Marți, 05 Martie 2013 - 13:36
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Vâlcea (AJOFM) va organiza un seminar de promovare a serviciilor Eures, în sala de conferinţe a Hotelului Miraj din Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 9.30. Potrivit unui comunicat al AJOFM, scopul evenimentului este acela de a promova oportunităţile de ocupare oferite de reţeaua Eures pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv de mediatizare a serviciilor de recrutare şi a celor furnizate angajatorilor romani.      Obiectivele seminarului sunt: promovarea oportunitatilor şi facilităţilor oferite de reţeaua Eures în rândul potenţialilor parteneri sociali de la nivel local (sindicate, patronate,…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Publireportaj

  Comunitate

  Interviu