Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Societate

Craiova: Pelerinaje organizate în luna martie de Centrul "Sfântul Nicodim"

Societate0 vizualizari
Luni, 18 Februarie 2013 - 10:58
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Centrul de Pelerinaj "Sfântul Nicodim" al Mitropoliei Olteniei organizează în luna martie mai multe pelerinaje la mănăstiri din România. Cu acest prilej, sâmbătă, 2 martie, va avea loc un pelerinaj la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara, unde se va vizita biserica, mormântul părintelui Arsenie Boca, Izvorul şi Chilia Sfântul Ioan de la Prislop. De asemenea, grupul de credincioşi, însoţit de părintele Sorin Dumitru, va merge la Mănăstirea Lainici din judeţul Gorj, unde va participa la Paraclisul Maicii Domnului – Grabnic Ajutătoare, la Mănăstirea Vişina şi la Mănăstirea Strâmba Jiu. Costul pelerinajului este de 80 lei…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Ultima ora

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Opinii

  Cultura si Istorie

  Comunitate

  Interviu