22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalH&M şi-a deschis porţile pentru craioveni

H&M şi-a deschis porţile pentru craioveni

Într-o atmosferă festivă, H&M a inaugurat ieri magazinul din Electroputere Parc, spre mulţumirea amatorilor de shopping care aşteptau venirea în Craiova a cunoscutului retailer suedez

Peste 450 de craioveni au așteptat deschiderea magazinului H&M din Electroputere Parc. Primii 100 de iubitori de modă și calitate la cel mai bun preț au primit cadou un H&M FASHION CARD în valoare de 80 de lei.
Echipa acestui magazin, formată din 17 angajați, este condusă de Andrei Olteanu, originar din Craiova. În perioada de formare, echipa de la Craiova beneficiază de sprijinul colegilor din magazinele din București.
Iubitorii de modă care nu ratează nici o colecţie nou-lansată sunt aşteptaţi cu articole vestimentare în culori calde, pastelate sau, dimpotrivă, în culori electrizante şi tari. Imprimeurile florale care te duc cu gândul la vacanţă şi plaje însorite nu lipsesc nici ele, iar materialele propuse sunt dintre cele mai vaporoase, iar clasicul bumbac poate fi combinat cu materiale elastice pentru a pune în valoare siluetele fine.
Preţurile variază între 19,90 lei, pentru topuri de vară sau costume de baie, şi 299 de lei, pentru sacouri. „Aşadar, avem articole vestimentare pentru a satisface orice gust sau buget. Cumpărătorii noştri sunt atât liceeni şi tineri cu gusturi excentrice, cât şi doamne sau domni care caută ţinute office şi aleg linia clasică“, a declarat Andrada Bucur, PR-ul H&M Craiova.
Preţurile practicate sunt valabile până la lansarea noii colecţii, cea de toamnă-iarnă, când se vor aplica reduceri la produsele rămase în stoc. „Asigurăm clienţii că vom suplimenta stocurile, în funcţie de cerere, şi îi aşteptăm cu drag, pentru a se convinge că produsele şi ofertele H&M au meritat aşteptarea. H&M va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 22.00“, a spus unul dintre cei 17 angajaţi ai magazinului  H&M din Craiova.
Până în prezent, H&M a deschis în România 12 magazine, dintre care șase în București (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza România, București Mall și Sun Plaza) și șase în țară, în Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea, Constanța și Arad. „Am observat că H&M este cunoscut și așteptat de români. De aceea ne dorim să oferim cât mai multor fani posibilitatea de a achiziționa produsele noastre. În următoarea perioadă vom deschide magazine în Brăila, Suceava și Iași“, a declarat Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania.
Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS