13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCât de bine aud femeile

Cât de bine aud femeile

Craiovencele pot să-şi testeze gratuit auzul, în perioada 1-15 martie 2012, în cadrul unei campanii iniţiate de Clinica Audio-Optica şi Fundaţia „Europa, ţara mea“, cu susţinerea Primăriei Craiova. Programul se adresează tuturor persoanelor de sex feminin care au probleme de auz, indiferent dacă sunt sau nu purtătoare de aparat auditiv. Testarea se va face în cabinetele de audiologie ale Clinicii Audio-Optica, iar examinarea va cuprinde mai multe investigații precum: audiograma tonală, audiograma vocală, audiograma în câmp liber etc. Persoanele interesate pot beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor şi de sugestii pentru rezolvarea problemelor lor.
Pacienţii depistați cu deficienţe de auz vor fi diagnosticaţi, informaţi şi consiliaţi de către specialişti instruiţi în Germania, astfel încât să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în formă şi chiar pentru reintegrarea socială totală, în cazurile de surditate. Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetelor, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon: 0251.541.001, sau direct la Cabinetul Audio-Optica, situat pe Calea Bucureşti, bloc A13, scara 4, apartament 1, Craiova.
Specialiştii Audio-Optica avertizează că procentul de femei care suferă pierderi de auz este în creştere, iar neglijarea acestei probleme poate afecta negativ aproape fiecare aspect din viaţa unei femei, de la performanţa la serviciu, până la relaţiile personale, de familie.
• Adrian Dinu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS