Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Societate

Centrul de Cardiologie vrea să rezolve şi cazurile grave

Societate - Marian APIPIE
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 - 19:10
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Conducerea Centrului de Cardiologie din Craiova susţine că intervenţiile la nivelul laboratorului de angiografie au crescut considerabil şi că în timp clinica s-ar putea implica şi în rezolvarea cazurilor graveAproape 400 de pacienţi se internează lunar la Centrul de Cardiologie din Craiova, iar conducerea clinicii susţine că multe din aceste cazuri se rezolvă aici, „pentru că există un laborator de angiografie bine dotat şi cu personal calificat“. Şefa Clinicii de Cardiologie, conf. dr. Rodica Muşetescu, afirmă că explorările şi măsurile de terapie invazive au crescut considerabil în ultimul timp şi că la Craiova se lucrează…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: