5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCafeneaua Radio ONG, la Craiova

Cafeneaua Radio ONG, la Craiova

Reprezentanţii instituţiilor publice şi ai ONG-urilor din Craiova s-au întâlnit ieri pentru a dezbate subiecte precum „Sponsorizări din mediul privat“, „Responsabilitatea socială corporatistă“, „Finanţare prin 2% (retrospectivă)“, „Fondurile structurale şi metode alternative de finanţare“ şi „Implicarea administraţiei publice“.

Pentru că s-a dorit ca întâlnirea să fie interactivă, aceasta a fost organizată ca o cafenea publică – Cafeneaua Radio ONG. „Participanţii sunt împărţiţi pe grupuri de discuţie. În fiecare grup se dezbate o anumită temă şi apoi se ridică şi merg la altă masă, pentru a discuta pe altă temă“, a declarat Laura Molnar, reprezentanta Fundaţiei SymergEtica, care a explicat că această metodă de networking este eficientă, fiecare participant putând să-şi spună părerea faţă de temele abordate. Cafeneaua Radio ONG încurajează astfel, şi în afara spaţiului on line, dialogul activ, împărtăşirea informaţiilor şi networking-ul între participanţi.

Evenimentul de la Craiova este primul organizat de Radio ONG în afara Bucureştiului. Acesta va fi urmat de un eveniment similar în Constanţa.

„Am ales Craiova pentru că este unul dintre oraşele cele mai active din punct de vedere social şi am găsit spijin aici“, a adăugat Laura Molnar.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS