6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMachiaj a la Brigitte Bardot

Machiaj a la Brigitte Bardot

Dacă vreţi să realizaţi un machiaj a la Brigitte Bardot, elementul care nu trebuie să vă lipsească din trusa de farduri este tuşul de pleoape lichid. Iată paşii pe care trebuie să-i urmaţi pentru a obţine o privire languroasă.

Pasul 1. În primul rând, puneţi-vă la îndemână toate materialele de care aveţi nevoie: tuş de pleoape negru, rimel negru, demachiant şi câteva beţişoare de urechi. Este recomandat ca tuşul să fie aplicat cu o pensulă moale şi subţire, dar se poate obţine acelaşi efect şi dacă se foloseşte o pensulă cu vârf rigid. Beţişoarele de urechi le veţi folosi pentru a face mici retuşuri dacă machiajul nu vă iese din prima. În ceea ce priveşte demachiantul, alegeţi unul cremos, nu uleios.

Pasul 2. Priviţi în oglindă, dar nu drept, ci cu capul puţin răsucit şi sprijiniţi-vă cotul pe o suprafaţă plană. Dacă este nevoie, sprijiniţi oglinda în aşa fel încât să vedeţi foarte bine în ea, fără să fie nevoie să o ţineţi cu mâna.

Pasul 3. Întindeţi pleoapa, trăgând uşor de colţul ochiului. Apoi, începând dinspre interior, trageţi o linie subţire de tuş, până în colţul exterior al pleoapei. Încercaţi să trasaţi linia cât mai aproape de gene şi nu vă panicaţi dacă este puţin strâmbă: acest inconvenient va putea fi eliminat mai târziu.

Pasul 4. Când ajungeţi la colţul exterior, trasaţi linia dincolo de conturul ochiului şi puţin orientată în sus, desenând o „coadă“. Nu urmăriţi forma ochiului, căci o „coadă“ orientată în jos va crea un efect „plângăcios“. După ce aţi trasat coada, îngroşaţi linia.

Pasul 5. Dacă dunga de tuş este puţin strâmbă, înmuiaţi un beţişor în demachiant, ştergeţi surplusul şi ştergeţi cu atenţie locurile unde linia nu este uniformă. Ştergeţi de asemenea toate imperfecţiunile. După ce aţi efectuat toate retuşurile, aplicaţi două sau trei straturi de rimel, insistând pe colţurile exterioare ale pleoapelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS