Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Societate

La 45 de grade, deţinuţii joacă rummy pe apă!

Puşcăria arde!

Societate - Sorina STAICULESCU
(citeste alte articole de acelasi autor »)

imagine-articol-1

La PMS, deţinuţii joacă rummy pe miză mare: doi litri de apă de la robinet!
0 vizualizari
Miercuri, 27 Iunie 2007 - 19:05
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Dacă până acum cuvântul „puşcărie“ putea fi înlocuit cu succes de sintagma „la răcoare“, de două săptămâni sensul acesta s-a denaturat complet. Îi atenţionăm deci pe cei care intenţionează să se retragă pentru o vreme la penitenciar: să mai aştepte niţel, măcar vreo două luni. Unul dintre dormitoare: 45-46 de grade, pe puţin. Douăzeci şi patru de suflete înghesuite, răsfirate pe trei rânduri suprapuse de paturi. Pe funii prinse dintr-un colţ în altul, rufele ude umplu spaţiile goale. Fereastra stă larg deschisă, însă, dincolo de gratiile de fier, aerul este la fel de greu şi…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora

    Actualitate

    Eveniment

    Sport