13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCine a pus indicatorul în drum?

Cine a pus indicatorul în drum?

O persoană „cu suflet“ s-a gândit să le facă un bine pacienţilor Spitalului de Urgenţă Craiova care trebuie să-şi cumpere medicamente din oraş, postând pe un copac din parcarea unităţii sanitare un indicator care să le arate drumul spre o anumită farmacie. Este vorba de Farmacia AnaSpital, deschisă de aproximativ un an vizavi de intrarea principală în spital. De ce a fost preferată tocmai această farmacie pentru a fi promovată, din multele unităţi de acest gen dispuse în vecinătatea spitalului, nu a putut să ne spună nimeni.
Directorul medical al Spitalului de Urgenţă Craiova, dr. Dragoş Mărgăritescu, s-a mirat când a aflat de indicatorul cu pricina şi nu a crezut până când nu s-a convins singur. Totuşi, după ce şi-a revenit din şoc, a încercat să găsească o explicaţie. „Dacă a fost pus de cineva din afara spitalului, avea nevoie de autorizaţie din partea consiliului judeţean, caz în care am fi fost anunţaţi şi noi. Dacă a fost cineva din spital, atunci este ilegală montarea unui astfel de indicator. Spitalul nu poate să facă reclamă unei firme private“, a spus Mărgăritescu.
„Cine a pus indicatorul acolo?“ rămâne o întrebare fără răspuns. O asistentă de la farmacia care beneficia astfel de reclamă a lăsat impresia că vrea să ajute la lămurirea problemei şi ne-a îndreptat spre o pistă care s-a dovedit total greşită: „Poate a fost pusă de gardienii spitalului, nu ştiu. În orice caz, eu sigur nu am pus nici un indicator“. Nu am reuşit să luăm legătura cu patronul farmaciei din simplul motiv că asistenta nu îi ştia numărul de mobil, „pe care tocmai şi l-a schimbat“.
Totuşi, după discuţia cu directorul medical al Spitalului de Urgenţă Craiova, indicatorul a dispărut din parcare. La fel de misterios cum a apărut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU